Galatasaray'ın Hedefi Aslantepe'de Şampiyonluk

Galatasaray İdari Menajeri Cenk Ergün, Süper Lig 2010/2011 sezonu fikstür çekiminin ardından yaptığı açıklamada, "Ali Sami Yen'de başlayıp Aslantepe'de bitecek olan bir şampiyonluk yarışı vereceğiz" dedi

Galatasaray İdari Menajeri Cenk Ergün, Süper Lig 2010/2011 sezonu fikstür çekiminin ardından yaptığı açıklamada, "Ali Sami Yen'de başlayıp Aslantepe'de bitecek olan bir şampiyonluk yarışı vereceğiz" dedi.
Haliç Kongre Merkezi Sadabat Salonu'nda yapılan 2010-2011 sezonu Süper Lig fikstür çekiminde Galatasaray'ı temsil eden kulüp idari menajeri Cenk Ergün basın mensuplarının fikstürle ilgili sorularını yanıtladı. Ergün ilk hafta Sivasspor'la deplasmanda karşılaşacaklarını vurgulayarak, "İlk hafta Sivas deplasmanıyla başlıyoruz. Bu sezon zaten tüm maçlar çok zor geçecek. O yüzden pek fazla bir şey değişmeyecek. Tüm rakiplerimizle aynı zorlukta oynayacağız" dedi. Derbi maçlarını da değerlendiren Ergün,
"Fikstüre göre Fenerbahçe ve Trabzonspor'la ilk maçları deplasmanda oynayacağız. Dolayısıyla Ali Sami Yen'de oynayacağımız son derbi Beşiktaş olacak. Yeni evimiz Aslantepe'de de, ilk derbimiz Fenerbahçe'yle olacak. Yani Ali Sami Yen'de başlayıp Aslantepe'de bitecek olan bir şampiyonluk yarışı vereceğiz" diye konuştu.
Süper Lig'de son iki sezondur çok zor maçların oynandığını ifade eden Ergün, "Son iki sezondur görülmekte ki deplasmanda gidip rahat bir maç kazanmak söz konusu değil. Sahadaki maçlar da çok zor oluyor. Kalitenin yükselmesi bizim de kalitemizi ortaya çıkarmamız takdirde işimize yarayacaktır. Güzel bir lig, kaliteli bir lig ve sonunda da şampiyonluk hedefliyoruz" şeklinde konuştu.
(ERS-ERS-S)