Hidayet Türkoğlu Reklam Filminde Oynadı

Türkiye A Milli Basketbol Takımı sponsoru adidas'ın, 2010 FIBA Dünya Şampiyonası öncesinde milli takımın yeni formasını tanıtmak, turnuvaya ve milli takıma dikkat çekmek amacıyla başlattığı "Bu Forma Bizim" kampanyasının reklam filminde Milli Takım Kaptanı Hidayet Türkoğlu rol aldı

  Türkiye A Milli Basketbol Takımı sponsoru adidas ' ın , 2010 FIBA Dünya Şampiyonası öncesinde milli takımın yeni formasını tanıtmak , turnuvaya ve milli takıma dikkat çekmek amacıyla başlattığı " Bu Forma Bizim " kampanyasının reklam filminde Milli Takım Kaptanı Hidayet Türkoğlu rol aldı .
Esprili ve samimi tarzıyla eğlenceli bir çekim gerçekleştiren Hidayet Türkoğlu ' nun film setindeki doğal tavırları , milli takıma olan inancının ve turnuva öncesi motivasyonunun göstergesi oldu . adidas ' ın milli takıma özel hazırladığı " Bu Forma Bizim " kampanyasının ilk aşaması olan reklam filmi çekiminin kamera arkası görüntüleri Hido hayranlarının beğenisini kazanacak .
adidas ' ın sponsoru olduğu A Milli Basketbol Takımı ' nın 28 Ağustos ' ta başlayacak FIBA Dünya Şampiyonası ' nda giyeceği yeni forma ; teknoloji , fonksiyonellik ve tasarım anlamında yenilikler barındırıyor . adidas ' ın Climacool® teknolojisine sahip yeni forması özel kumaş yapısı sayesinde ısıyı ve teri vücuttan emerek buharlaşma yoluyla dışarı atıyor . Yaka kısmı beyaz olan kırmızı formanın sade tarzını , iki yanındaki adidas ' ın klasik 3 bantı ve delikli kumaş yapısı tamamlıyor .
adidas ' ın FIBA Dünya Şampiyonası için hazırladığı " Bu Forma Bizim " reklam kampanyası temelde milli formayı ön plana çıkartarak , tüm Türkiye adına milli takıma duyulan sevgiyi ve verilen desteği vurguluyor .