Fenerbahçe, Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

Fenerbahçe, 2010-2011 futbol sezonunun hazırlıklarına başladı.

Sarı-lacivertli takım, Samandıra'daki Can Bartu Tesisleri'nde yeni sezon için ilk çalışmasına çıktı. Christoph Daum ile yollar ayrıldıktan sonra teknik direktörlük görevine getirilen Aykut Kocaman, ilk antrenmanında takımın başında yer aldı. Futbolcularıyla antrenman öncesi bir toplantı yapan teknik direktör Aykut Kocaman, "Geçen sezon kötü bir final yaptık ama hayat devam ediyor. Mücadele ettiğimiz her kulvarda son derece iyi götürdük ancak sonunu getiremedik. Yeni bir sezona başlıyoruz, herkese
sakatlıktan uzak başarılı iyi bir sezon diliyorum" şeklinde ifadeler kullandı.
Teknik direktör Kocaman yönetiminde yaklaşık iki saat süren ilk çalışmada futbolcular koşunun ardından topla çalışmalar yaptı. Sarı-lacivertliler, pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç oynadı.
Sarı-lacivertli ekibin ilk çalışmasında, ülke milli takımlarında bulunan Lugano ile yeni transfer Miroslav Stoch yer almazken Güiza da çalışmaya katılmadı. Gökhan Gönül ve Mehmet Topuz koşu yapıp tesislere girerken Andre Santos ile Özer de tesislerde çalıştı.
Sezon açılış tarihi ve saati defalarca menajerine ve kendisine bildirilmesine rağmen akşamki toplanmada yer almayan Güiza'ya ceza verilebileceği kaydedildi. Fenerbahçe'nin 2010-2011 sezonu için transfer ettiği futbolculardan İlhan Eker ise Sarı-lacivertli ekiple ilk antrenmanına çıktı. Fenerbahçe'de sezonun ilk yarısında kadro dışı bırakıldıktan sonra Fransa'nın Toulouse takımında kiralık olarak forma giyen Kazım Kazım da sarı-lacivertli ekibin yeni sezon hazırlıklarına katıldı.

AYKUT KOCAMAN'IN YARDIMCILARI BELLİ OLDU
Teknik direktörlüğünü Aykut Kocaman'ın yapacağı Fenerbahçe'de, Kocaman'ın yardımcıları şu isimler oldu: Yardımcı Antrenör: İsmail Kartal, Yardımcı Antrenör: Fahrudin Ömeroviç, Antrenör: Turgay Altay, Kondisyoner: Doç. Dr. Alper Aşçı, Maç Analisti: Arda Keskin, Kaleci Antrenörü: Murat Öztürk, Bireysel Futbolcu Antrenörü: Dolu Arslan. Sarı-lacivertli ekibin doktorluğunu geçen yıl olduğu gibi yine Ertuğrul Karanlık yapacak.
Sarı-lacivertli futbolcular, yarın sabah tesislerde kan ve idrar testinde geçecek ve saat 10.00'da günün ilk antrenmanına çıkacak. Sarı-lacivertliler günün ikinci çalışmasını akşam 18.00'de yapacak.