Kasımpaşa 1 - 0 Diyarbakırspor

Turkcell Süper Lig'in 33. haftasında Kasımpaşa'ya konuk olan Diyarbakırspor mücadeleden 1-0 mağlup ayrılarak lige veda etti.

Maç sonunda düzenlenen basın toplantısında konuşan Diyarbakır Teknik Direktörü Mehmet Budakın, iki takımın da iyi bir oyun sergilediğini, yedikleri golün ofsayt olduğu iddia ederek, "Bu şartlarda iyi şeyler yaptığımıza inanıyorum. Sonuçta Kasımpaşa kazandı. Şansımızı son haftaya kadar taşımak isterdik. Küme düştüğümüz için üzgünüz. Koskoca bir sezonda lehine hakem hataları olmayan tek takım Diyarbakırspor oldu. Düşmemizin nedenlerinden sadece biri tabi ki bu. Onun dışında ekonomik nedenler, seyircimizin
yaptığı hatalar ve teknik heyetlerin hataları da var. Ama hakem hataları bu sezon hiç lehimize olmadı" dedi.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural Kasımpaşa camiasının yüzünü güldürdüklerini ve takdire değer bir mücadele ortaya koyduklarını belirterek, "Umarım bu takım ligin sevilen ve sempati duyulan ekiplerinden biri olmaya devam eder. Önümüzdeki sezon daha farklı boyutlara getirmeye çalışacağız. Bu ligde mücadele etmek kolay olmayacak. Biz bu sene temeli attık. İnşallah gelecek sene devamı gelecek" dedi.

Yılmaz Vural, takımdaki geleceğiyle ilgili bir soruya ise "Benim açımdan bir problem yok. Yönetici arkadaşlarımla konuşup, bu konuya en kısa sürede netlik kazandıracağız" diye cevap verdi.