Denizlispor Olağanüstü Kongreye Gidebilir

Denizlispor'da bir süre önce göreve devam kararı alan yönetimle görüşen Vali Yavuz Erkmen ve Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'nin camiaya dinamizm kazandıracak güçlü bir yönetimin oluşması için görüşlerini aktardıkları öğrenildi

Denizlispor'da bir süre önce göreve devam kararı alan yönetimle görüşen Vali Yavuz Erkmen ve Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'nin camiaya dinamizm kazandıracak güçlü bir yönetimin oluşması için görüşlerini aktardıkları öğrenildi.
Turkcell Süper Ligi'nde 10 sezon mücadele ettikten sonra bu yıl ligden düşen Denizlispor'da, Ali İpek başkanlığındaki yönetim yaptığı toplantıda genel kurula gitmeme ve göreve devam etme kararı almıştı. Denizli Valisi Yavuz Erkmen ve Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'nin, camianın yeni bir dinamizm kazanması için yönetimle görüşerek görüşlerini bildirdikleri öğrenildi. Denizlispor yönetiminin önümüzdeki günlerde toplanarak olağanüstü genel kurula gitme kararını alabileceği öğrenilirken, Denizli
Valisi Yavuz Erkmen, yönetimin gereken neyse yapacağına inandığını söyledi. Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ise, Denizlispor'un ligden düşmesinin üzücü olduğunu ancak gerekli önlemlerin alınmaması halinde bu tür hayal kırıklıklarının devam edebileceğini belirterek, "Denizlispor'un Bank Asya 1.Lig'de misafir olması ve hak ettiği Süper Lig'e çıkması için başkanın kimin olacağının çok önemli olmadığı ama güçlü bir yönetimle yola devam edilmesinin doğru olduğunu düşünüyoruz" dedi.
Denizlispor'da Teknik Direktör Hakan Kutlu'nun sezon sonu itibariyle takımdan ayrılmasının ardından teknik direktör arayışları sürerken, yabancı oyuncular Koffi, Braga, Youla ve Roberts tatil için ülkelerine gitti. Bu futbolcuların kampa katılacağı, gelecek olan teknik adamın raporu doğrultusunda içlerinden bir futbolcunun gönderileceği öğrenildi.