Kazım Kazım Fransa'da olay çıkardı!

Fenerbahçe'de olay adam haline gelen ve Fransa'nın Toulouse takımına kiralanan Milli Takım oyuncusu Colin Kazım Kazım Fransa'da aşırı hız yaptığından ve Polis ile tartıştığından olay çıkardı.

Fenerbahçe'nin ligin ilk yarısında Fransa'nın Toulouse takımına kiralanan Colin-Kazım, Fransa'da polis tarafından sorguya çekildi. Nedeni: Aşırı hız ve Polis ile tartışma

Colin-Kazım Richards, "Bu çocuk uslanmayacak" diyenleri haklı çıkartıyor. Bu sezon devre arasında, disiplinsizliği nedeniyle Fransa'nın Toulouse takımına kiralanan Kazım, orada da başını beladan kurtaramıyor.

Kazım'ın, son model otomobiliyle Toulouse şehrinde aşırı hızla yol aldığı ve bu nedenle de trafik polisince çevrildiği; ancak polisin isteklerini yerine getirmediği için sorguya çekildiği öğrenildi. Toulouse Savcısı Michel Valet, konuya ilişkin olarak AFP'nin sorularına verdiği yanıtta, Kazım'ın 7 Aralık günü Toulouse Ceza Mahkemesi'nde yargılanacağını söyledi. Kazım, polisin taleplerini reddetme ve polise karşı koyma suçu istemiyle yargılanacağı ifade edildi.

Geçtiğimiz haftasonu oynanan St-Etienne maçında ilk 18 kişilik kadroya alınmayan Kazım, Toulouse formasıyla şu âna dek 14 karşılaşmada forma giyerken, bu maçlarda 2 gole imza attı. Toulouse takımının yeni sezonda, Kazım'ı Fenerbahçe'den bonservisiyle transfer etmesi beklenmemesi konuşuluyor.

Goal