Selçuk Dereli Maçı Yönetti, Polisler Sahada Halay Çekti

Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 165

Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 165. yıldönümü nedeniyle Erzurum'da düzenlenen halı saha turnuvasında birinci olan Özel Harekat Şubesi futbol takımı şampiyonluğunu sahada halaylar çekip, marşlar söyleyerek kutladı.
Erzurum Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen halı saha futbol turnuvasına, emniyet müdürlüğünün değişik birimlerince oluşturulan 20 takım katıldı. Rakiplerini yenen Özel Harekat Şubesi ile Devlet Hava Meydanları İşletmesinde görevli polis futbol takımı final maçına çıktı. FIFA kokartlı eski hakem Selçuk Dereli'nin yönettiği maçı Özel Harekat Şubesi Futbol Takımı 5-2 kazandı. Arkadaşlarını final maçında yalnız bırakmayan ve tribüne resmi kıyafetleri ile gelen Özel Harekat Şubesi Polisleri, takımlarını
marşlar söyleyerek destekledi. Selçuk Dereli'nin bitiş düdüğü ile sahaya giren Özel Harekat Polisleri, futbolcu arkadaşları ile birlikte halay çekip, marş söylediler.
Turnuvada Şampiyon olan Özel Harekat Şubesi'nin kupa ve madalyasını Cumhuriyet Başsavcısı Sinan Kuş, ikinci olan Devlet Hava Meydanları İşletmesinde görevli polis futbol takımının kupasını ise Emniyet Müdürü İbrahim Çelik verdi. Turnuvada ayrıca, en centilmen takım ve gol kralına da kupa ve madalya verildi.