Carmelo-j.r Smith İkilisi Denver'ı Lakers Karşısında Galibiyete Taşıdı

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA) sezona TSİ sabaha karşı oynanan 3 karşılaşmayla devam edilirken Denver Nuggets, Batı Konferansı lider Los Angeles Lakers'ı yenerek önemli bir galibiyet elde etti

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA) sezona TSİ sabaha karşı oynanan 3 karşılaşmayla devam edilirken Denver Nuggets, Batı Konferansı lider Los Angeles Lakers'ı yenerek önemli bir galibiyet elde etti.
Pepsi Center'da 20 binden fazla basketbolseverin izlediği karşılaşmada Batı Konferansı'nın lideri Los Angeles Lakers'ı konuk eden Denver Nuggets rakibini 98-96 mağlup etti.
Denver Nuggets bu sezonki 52. galibiyetini güçlü rakibi Los Angeles Lakers karşısında elde etti. Carmelo Anthony attığı 31 sayıyla hem takımının hem de maçın en skorer ismi oldu ve Denver'ın galibiyetinde başrol oynadı. Carmelo ayrıca, karşılaşmanın son hücumunda Lakers'tan Derek Fisher'ın 3 sayılık atış denemesini bloklayarak rakip takıma sayı şansı tanımadı. Oyuna kenardan dahil olan J.R Smith 26 sayı, 6 ribaunt, 1 asistle maçı tamamladı. Smith 5/11 üç sayı oranıyla etkili bir oyun ortaya koydu.
Üst üste 4. galibiyetini alan Denver Nuggets, Batı konferansı ikinciliği için büyük bir adım atarken, Kuzeybatı Grubu liderliğinde de milli basketbolculardan Mehmet Okur'un formasını giydiği Utah Jazz'ın önüne geçti.
Lakers'ta ise yıldız basketbolcu Kobe Bryant dizindeki sakatlık nedeniyle Denver Nuggets karşısında forma giymezken İspamyol yıldız Pau Gasol 267 sayı, 13 ribauntluk başarımıyla 'double-double' yaptı. Ron Artest'in 22 sayı ürettiği Lakers'ta Shannon Brown ise kenardan dahil olarak 12 sayıyla skora katkı sağladı.
NBA'de normal sezon heyecanı TSİ sabaha karşı oynanacak 13 karşılaşmayla devam edecek.