Fenerbahçe Acıbadem'e coşkulu karşılama

CEV Indesit Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 2. olan Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı, büyük bir coşku içinde karşılandı.

Fransa'dan THY'nin tarifeli uçağıyla akşam saatlerinde İstanbul'a gelen Sarı Melekler'i Atatürk Havalimanı'nda çok sayıda taraftar coşkuyla karşıladı. Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ersan Topbaş ve Fenerbahçe Kulübü İdari İşler Koordinatörü Serkan Acar ve Dış İlişkiler Müdürü Turgut Acar'ın yer aldığı karşılama töreninde bayan voleybolcuların boyunlarına çiçek takıldı. Havalimanını dolduran Sarı-lacivertli taraftarlar, tezahüratlarla sevgi gösterisinde bulundular. Yakılan meşaleler altında havalimanından çıkan voleybolcular başarılarını yakınlarıyla paylaştılar. Voleybol takımı, daha sonra takım otobüsüyle havalimanından ayrıldı.

Öte yandan Milliyet Gazetesi'nin "Yılın Sporcusu" ödül törenine katılan İstanbul Valisi Muammer Güler, Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı'nın büyük bir başarı elde ettiğini belirterek, "Hepsini gönülden kutluyorum. Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı, Türkiye'de sporun sadece futboldan ibaret olmadığını gösterdiler. Çok güzel bir başarı. Tekrar tebrik ediyorum" diye konuştu.