Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ünal'dan Açıklama

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, bütün takımların korkulu rüyası haline gelen bir kadroya sahip olduklarını belirterek, "Transferlerimiz, rakiplerimizin bir tek oyuncusunun parası bile değil" dedi

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, bütün takımların korkulu rüyası haline gelen bir kadroya sahip olduklarını belirterek, "Transferlerimiz, rakiplerimizin bir tek oyuncusunun parası bile değil" dedi.
Ünal, yaptığı açıklamada, yeni sezonda kadrolarındaki oyunculardan daha iyi oyuncu bulamadıkları takdirde transfer yapmayacaklarını ifade ederek, "Önümüzdeki Trabzon maçı önemli. Trabzon maçını kazanıp, üç puanı taraftarımıza hediye etmek istiyoruz. İki haftadır talihsiz mağlubiyetler alıyoruz. Şu bir gerçek ki, Türkiye Süper Ligi'nin mücadele eden, bütün takımların korkulu rüyası haline gelen bir kadroya sahibiz. Onu oluşturduk" diye konuştu.
Önümüzdeki yıl ligde zirveye oynayacaklarını ve kupayı da sonuna kadar kovalayacaklarını kaydeden Halil Ünal, şunları söyledi:
"2 yılda bu noktalara gelebilmek çok kolay değil. Çok fazla para harcayarak transferler yapmadık. Çok oyuncu getirip götürdük, ama içinden hep seçtik. Esasen dönüp baktığınızda bu kadar oyuncu transferi içerisinde rakibimiz olan takımların bir tek oyuncusunun parası bile değil. Artık hata lüksümüz yok. Dolayısıyla iyi oyuncu alacağız. Ama ben hiçbir zaman Eskişehirspor takımının 8 Avrupa kontenjanını doldurmasından yana değilim. Günü geldiğinde transfer komitesini kuracağız ve buna hep birlikte karar
vereceğiz. Ama her zaman artı ikiyi kullanmadan 6 yabancı oyuncuyla devam etmenin doğru olduğunu düşünüyorum"