Beşiktaş Sivasspor'u konuk ediyor

Turkcell Süper Ligi'nin 31. hafta karşılaşmasında Beşiktaş sahasında Sivasspor'u konuk ediyor. Beşiktaş İnönü Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak.

  Beşiktaş ile Sivasspor arasında oynanacak bu zorlu mü ; cadeleyi hakem Kuddusi Mü ; ftü ; oğlu yö ; netecek . Karşılaşma Lig TV ' den yayınlanacak .

BEŞİKTAŞ CEPHESİ


Turkcell Sü ; per Lig ' de oynadığı son 3 karşılaşmada 7 puan kaybederek zirve yarışından kopan Beşiktaş , evinde ağırlayacağı Sivasspor ' u yenerek taraftarlarını mutlu etmek istiyor .

Beşiktaş ' ta kırmızı kart cezalıları Ernst ve İbrahim Toraman bu maç ; ta forma giyemeyecek . Beşiktaş ' ta ayrıca sakatlıkları bulunan Nihat Kahveci , Tabata , Ekrem ve Ramazan da bugü ; nki maç ; ta Sivasspor ' a karşı forma giyemeyecekler . Sakatlıkları bulunan Holosko ve Yusuf ' un durumu maç ; saatinde netlik kazanacak .

SİVASSPOR CEPHESİ

Geç ; tiğimiz haftayı Ankaraspor maç ; ı nedeniyle BAY geç ; en Sivasspor , Beşiktaş karşısında puan alarak ligin alt sıralarından iyice uzaklaşmak istiyor . Sivasspor Beşiktaş ' ı yenerek bu sezon &ldquo ; 4 Bü ; yü ; klere&rdquo ; karşı ilk galibiyetini elde etmek istiyor .

Sivasspor ' da Uğur Kavuk ve İbrahim Şahin ' in hafif sakatlıklarının bulunduğu bildirilirken , sakatlığı dü ; zelen kaleci Petkoviç ; ' in de oynayacak duruma geldiği kaydedildi .

TAKIMLARIN MUHTEMEL KADROLARI

BEŞİKTAŞ
Rü ; ştü ;
İbrahim Kaş
Ferrari
Sivok
İbrahim Ü ; zü ; lmez
Uğur İnceman
İsmail Kö ; ybaşı
Fink
Serdar Ö ; zkan
Tello
Bobo

SİVASSPOR
Akın
Hayrettin
Yasin
Sedat
Musa
Cihan
Abdurrahman
Kadir
Keita
Mehmet Yıldız
Kamanan