Ribery için Avrupa klüpleri kapışıyor

Fransız yıldız için son kararın 2 yada 3 hafta için karar verilecek. Ünlü klüplerin ciddi teklifler ile Bayern Münih'in kapısını çalacağı ifade ediliyor. İspanyol devleri Real Madrid ile Barcelona ve İngiliz ekibi Chelsea'nin kendisiyle ciddi olarak ilgilendiğini söylenildi.

Franck Ribery, gelecek sezon hangi takımın formasını giyecek? Fransız yıldızın aslında gelecek sezonun sonuna kadar Bayern Münih ile sözleşmesi bulunuyor. Ancak Bayern, takımda kalmak istememesi halinde, Ribery'i bir sezon sonra bedelsiz kaybetmektense yaz döneminde yüksek bir para karşılığında satmayı planlıyor. Ribery'i de, geleceğine 2-3 hafta içinde karar vereceğini söyledi.

Yıldız futbolcu, Real Madrid'e gideceği yolundaki haberleri de yalanladı. “Yüzde 100 real forması giyeceğim diye bir durum yok” ifadesini kullanan Ribery, Barcelona ve Chelsea'nin de kendisiyle ciddi teklifler ile geldiklerini sölyledi.

Fransız futbolcunun menajeri, tekliflerin birbirine yakın olması halinde, Ribery'nin ilk tercihinin Zidane faktörü nedeniyle Real Madrid olacağını vurguladı. Eski Real Madridli Zinedine Zidane, Ribery'nin eflatun-beyazlı formayı giymesi için yoğun çaba harcıyor.