Kayseri Erciyesspor, Rahat Nefes Aldı

Bank Asya 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor, 25. haftada kendi sahasında Çaykur Rizespor karşısında aldığı galibiyetin sevincini yaşıyor.

Maç sonrası konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ümit Kayıhan, Kayseri'ye kötü gidişatı durdurmak hedefiyle geldiklerini ama bunu başaramadıklarını söyleyerek, oyuncuların tamamen bireysel hatalar yaptığını kaydetti. Kayıhan, "Maçtan önce toplantılar ve konuşmalar yaptık. Fakat, bir türlü futbolcular sahaya performanslarını yansıtamadı. Maç başında şok golle başladık ve daha sonra skoru dengeledik. Erciyes, yaptığımız bireysel hatalardan çok iyi şekilde yararlandı. Takımda kaos var ve buradan
çıkmamız gerekiyor. Önümüzdeki zamanı iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Erciyesspor ise kazanmayı hak etti, kendilerini tebrik ediyorum" diye konuştu.

Kayseri Erciyesspor'un Çaykur Rizespor karşısında aldığı galibiyetle puanını 28'e yükseltmesi sevinç ile karşılandı. Teknik direktörü Levent Devrim, maç sonrası yaptığı açıklamada ligin güçlü takımına karşı iyi mücadele ettiklerini ve kazanmayı bildiklerini kaydetti. Devrim, "Maç öncesi çok stratejik bir hafta olduğunun bilincindeydik ve ona göre hazırlıklarımızı yaptık. Bu maçı kazanmamız takdirde puan olarak diğer takımların önüne geçmemiz söz konusuydu. Oyuncular yüreklerini ortaya koydular. Bugün
topu ayakta tutmada önemli işler yaptık. Kazandığımız için mutluyuz" şeklinde konuştu.

Kaleci Yavuz Eraydın ise, eski takımına karşı oynaması sebebiyle kendisi için son derece önemli bir maç olduğunu söyleyerek çok iyi mücadele göstererek maçtan 3 puan ile ayrıldıklarını belirtti. Eraydın, kazandıkları 3 puanı taraftara hediye ettiklerini sözlerine ekledi.