Beşiktaş Eskişehirspor'u ağırlıyor

Turkcell Süper Ligi'nin 27. haftasında Beşiktaş sahasında Eskişehirspor'u ağırlıyor. Beşiktaş İnönü Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Beşiktaş bu maçtan 3 puan ile ayrılıp şampiyonluk yarışında avantaj sağlamak istiyor.

  Lider Bursaspor ' un bu hafta 3 puan kaybetmesi , Galatasaray ile Fenerbahç ; e ' nin kozlarını paylaşacak olması , Beşiktaş iç ; in Eskişehirspor maç ; ını daha da ö ; nemli hale getiriyor .

Beşiktaş taraftarları ö ; nü ; nde galip gelerek şampiyonluk yolunda ö ; nemli bir avantaj elde etmek istiyor . Bu maç ; tan alınan 3 puan Beşiktaş ' ı zirveye bir adım daha yaklaştırmış olacak . Bu maç ; ın ö ; nemini futbolcularına hafta iç ; i sü ; rekli vurgulayan teknik direktö ; r Mustafa Denizli , Eskişehirspor karşısında sü ; rpriz yaşamak istemiyor .

Beşiktaş İnö ; nü ; Stadı ' nda oynanacak olan mü ; cadele saat 19 . 00 ' da başlayacak . Karşılaşmayı Halis Ö ; zkahya yö ; netecek .

Beşiktaş ' ta cezalı oyuncu bulunmazken , Nobre ve Tabata sakatlıkları sebebiyle Eskişehirspor karşısında forma giyemeyecekler .

Ayrıca Beşiktaş ' ta Ferrari , İbrahim Toraman , Fink ve Ernst sarı kart ceza sınırında bulunuyorlar . Siyah Beyazlı takımın ligde geç ; tiğimiz hafta oynadığı Kasımpaşa maç ; ında sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen İbrahim Toraman ' ın durumu dü ; zeldi ve Eskişehirspor ' a karşı forma giyebilecek . Eskişehirspor ' da ise kart cezalısı Doğa bu maç ; ta forma giyemeyecek .

BEŞİKTAŞ

Rü ; ştü ;
Ekrem
Ferrari
Sivok
İbrahim Ü ; zü ; lmez
İbrahim Toraman
Ernst
Nihat
Holosko
Tello
Bobo

ESKİŞEHİRSPOR

Ivesa
Sezgin
Vucko
Volkan
Nadareviç ;
Alper
Sezer
Koray
Aydın Yılmaz
Jokwunwanne
Mehmet Yılmaz

STAT : BJK İnö ; nü ;
SAAT : 19 : 00
HAKEM : Halis Ö ; zkahya
YAYIN : Lig TV