Arda Turan'dan gelen haber Galatasaraylıları sevindirdi

Arda Turan'dan gelen haber Galatasaraylıların yüreğine su serpti. Fenerbahçe derbisinde oynayıp oynamayacağı merakla beklenen genç yıldızdan iyi haber geldi; Arda Turan Pazar günü sahada olacak.

  Turkcell Sü ; per Lig ' in 27 . haftasında ezeli rakibi Fenerbahç ; e ' yi konuk edecek olan
Galatasaray ç ; alışmalarını yaptığı antrenmanla sü ; rdü ; rdü ; .

Florya Metin Oktay Tesisleri ' nde , gerç ; ekleştirilen idmanın bir bö ; lü ; mü ; nde kaptan Arda da takımla birlikte ç ; alıştı . Arda ' nın takımla ç ; alışmaya başlaması teknik direktö ; r Rijkaard ' a derin bir oh ç ; ektirdi .

Basın mensuplarının alınmadığı idmanda Fenerbahç ; e maç ; ının taktiğinin ç ; alışıldığı bildirildi . Arda ' nın ç ; alışmaya katılması ise bü ; tü ; n takımda sevinç ; ile karşılandı . Arda ' nın takımla birlikte ç ; alışırken zorlanmadığı ve Fenerbahç ; e maç ; ında forma giyebileceği belirtildi .

Sarı kırmızılıların tek sakat futbolcusu olan Avustralyalı golcü ; sü ; Harry Kewell ise gerç ; ekleştirilen tedavisinin ardından salonda ve sahada takımdan ayrı olarak ç ; alıştı .

Galatasaray , derbinin hazırlıklarını Pazar sabahı gerç ; ekleştireceği antrenmanla tamamlayarak maç ; saatini beklemeye başlayacak .