Şansal Büyüka: Erman beni zor duruma soktu

Lig TV Genel Müdürü Şansal Büyüka, Erman Toroğlu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Dıgtürk’ün, Maraton yorumcusu Erman Toroğlu ile yolları ayırmasının ardından, istifa edeceği konuşulan fakat görevine devam etme kararı alan Lig TV Genel Müdürü Şansal Büyüka, dün NTV’de yayınlanan Yazı İşleri programında Mirgün Cabas ve Ruşen Çakır’ın sorularını yanıtladı.

14 yıldan beri beraber program yaptığı Erman Toroğlu’na övgüler yağdıran Büyüka, “Erman hem beni hem de ekip arkadaşlarımı zaman zaman zor duruma soktu. Fakat o farklıydı. Onunla çalışmak büyük bir zevkti” dedi.

Toroğlu’nun gönderilmesinde Kulüpler Birliği’nin ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın payı olduğu iddiaları hakkında da önemli açıklamalarda bulunan Büyüka, şunları söyledi: “Kayserispor Başkanı Recep Mamur, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın Kulüpler Birliği toplantısı sonrası gittikleri yemekte bu konuyu konuştukları haberini aldık. Ciddi bir araştırma yaptık ve Kulüpler Birliği’nde bu konunun konuşulmadığını öğrendik. Ancak ben Erman Toroğlu’nun gönderilmesinde bir kulüp başkanının payı olduğuna inanmak istemiyorum. Digitürk yönetimi de böyle bir dayatma nedeniyle Toroğlu ile yollarını ayırmadı.”

Ekibiyle birlikte önemli işler yaptıklarının altını çizen Büyüka, jean firmasının reklamına atıfta bulunarak, “Amacı haber yapmak olan bir ekip olarak 1 günde televizyon kurduk. Sanırım Lig TV olarak biraz fazla geldik!”dedi.

Facebook’ta ‘Maraton Kalkmasın’ grubu kuruldu

Erman Toroğlu’nun hayranları, Maraton programının devam etmesi için Facebook’ta bir grup kurdu. ‘Maraton Kalkmasın’ adıyla kurulan sayfaya iki gün içinde 5 bin kişi üye oldu.