Trabzonspor'un 80. Ve 81. Yabancıları Polonya'dan

Trabzonspor'un, Wisla Krakow takımından transfer ettiği Polonyalı ikiz kardeşler Pawel ve Piotr Brozek ikiz kardeşler Bordo-mavili kulübün 80

Trabzonspor'un, Wisla Krakow takımından transfer ettiği Polonyalı ikiz kardeşler Pawel ve Piotr Brozek ikiz kardeşler Bordo-mavili kulübün 80. ve 81. yabancı oyuncuları oldu. İkiz kardeşlerin Trabzonspor'a imza atmasıyla birlikte Karadeniz ekibi Polonya'dan 5 oyuncu transfer ederken, başkan Sadri Şener ise Şota ve Arçil ile birlikte ikinci kez ikiz oyuncu transferi gerçekleştirmiş oldu.
Trabzonspor'da bugüne kadar 5 kıta, 35 ülkeden 79 yabancı oyuncu görev yaptı. Bordo-mavili ekip, bugüne kadar gerçekleştirdiği yabancı oyuncu transferlerinin çoğunu 10 oyuncu ile Brezilya'dan yaptı. Bu ülkeyi 6'şar oyuncu ile Gürcistan ve Yugoslavya takip etti. Bordo-mavili takım, 5'er Belçikalı, Ukraynalı ve Polonyalı , 3'er Makedon, Nijeryalı, Hırvat ve Ganalı , 2'şer Alman, Kamerunlu, Mısırlı, Gineli, Çek, Sırp, Bulgar ve birer tane de Rumen, Danimarkalı, Azeri, İngiliz, Norveçli, Perulu, Arjantinli,
Senegalli, Arnavut, Avustralyalı, Fransız, Güney Koreli, Burundili, Belaruslu, Hollandalı, Namibya, İsveçli ve Kolombiyalı futbolcu transfer etti.

TRABZONSPOR POLONYA'DAN 5 OYUNCU TRANSFER ETTİ.
Karadeniz temsilcisi, tarihinde en fazla oyuncu transferini Güney Amerika ülkesi olan Brezilya'dan gerçekleştirdi. Oliveria Da Costa, Eduardo, Jarro, Da Silva, Aurellio, Jefferson, Eller, Marcelinho, Alanzinho öe Jaja gibi oyuncuları transfer eden Bordo-mavili takım, Polanya'dan ise 5 oyuncu transfer etti. Cizyo, Szmykowiak ,Glowacki, Pawel ve Piotr Brozek gibi oyuncuları transfer eden Bordo-mavili takımda başkan Sadri Şener ise görevde bulunduğu süre boyunca 22 yabancı oyuncu transfer etti.
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Bordo-mavili kulüpte görev yaptığı ilk dönemde Victor, Yuri, Cizyo, Gusiev, Kotehorov, Beradze, Şota ve Arçil gibi yabancı oyuncular transfer etti. Başkan Şener, ikinci başkanlık döneminde ise 14 yabancı oyuncu transfer etti. Şener döneminde; Gustavo Colman, Hrvoje Cale, Rigobert Song, Tony Sylva, Promise Isaac, Faty Papy, Alanzinho, Tjikuzu, Gabriç, Teofilo Gutierrez, Glowacki, Jaja ve Pawel ve Piotr Brozek transfer edildi.

ŞOTA VE ARÇİL'DEN SONRA ŞENER'İN İKİNCİ İKİZİ
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Şoto ve Arçil'den sonra Polonyalı ikiz kardeşler Pawel ve Piotr Brozek'i transfer ederek ikinci kez ikiz oyuncu transferine imza atmış oldu. Bordo-mavili kulüp Sadri Şener yönetiminde ikiz oyuncuların transfer edildiği dönemler yaşamış oldu.