Adanaspor'un Antalya Kampı Sürüyor

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor, devre arası kamp çalışmalarını Antalya'da sürdürüyor.

Serik İlçesi'ne bağlı Belek Beldesi'nde kamp yapan Turuncu-beyazlı takım, hazırlıklarına günde çift antrenmanla devam ediyor.
Antalya kampının yoğun tempoda geçtiğini belirten teknik direktör Osman Özdemir, "Devre arasını en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. İkinci yarıda işlerin ne kadar zor olacağının farkındayız. Hem puansal açıdan hem de sıralamadaki yerimizden memnun değiliz. İkinci yarıyla birlikte hedeflediğimiz ilk 6'nın içine girebilmek için mücadele edeceğiz. Bu hedefe ulaşmak için müthiş bir çalışma temposundayız. Çok gayretli oyunculara sahibiz. Kamp şu anda çok iyi gidiyor. Önümüzdeki günlerde hazırlık maçları
oynayacağız. Kaleye ve defansa birer oyuncu aldık. Forvet arayışlarımız devam ediyor" dedi.
Bu arada Adanaspor devre arasında Ahmet Dursun, Mustafa Hacı, Efe Can ve Metin ile yollarını ayırırken, İsmail ve kaleci Haluk'u kadrosuna kattı. Beşiktaş'ta kiralık oynayan Ersan Adem Gülüm'ün kuzeni olan gurbetçi Sait de Antalya kampında deneniyor.
Yabancı oyuncular Mbilla ve Kibong'un kampa 2 Ocak'ta katılacakları belirtildi. Ayak bileğinden sakatlık geçiren Özgürcan Özcan da takımdan ayrı olarak düz koşulara başladı.
Diğer yandan Adanaspor 5 Ocak'ta Hollanda 2. Lig ekiplerinden FC Eindhoven, 7 Ocak'ta yine Hollanda 2. Lig ekibi Helmond Sports ile hazırlık maçı oynayacak. 9 Ocak'taki hazırlık maçının hangi takımla oynanacağı ise henüz belli olmadı.