Bornova Belediyespor, Güçlü Rakibi Efes Pilsen'e Direnemedi

Beko Basketbol Ligi'nde sahasında Efes Pilsen'e 95-64 yenilen Bornova Belediye'nin antrenörü Aclan Kavasoğlu, eksik oyuncular nedeni ile savunma gücünü düştüğünü ve etkisiz bir oyun sergilediklerini belirtti

Beko Basketbol Ligi'nde sahasında Efes Pilsen'e 95-64 yenilen Bornova Belediye'nin antrenörü Aclan Kavasoğlu, eksik oyuncular nedeni ile savunma gücünü düştüğünü ve etkisiz bir oyun sergilediklerini belirtti.
Maç sonrası basın toplantısında açıklama yapan Kavasoğlu, takımda sakatlıkların büyük bir sorun olduğunu, 4 oyuncunun sakat olması ve idmanları eksik yapmaları nedeniyle bugün istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını belirterek, "Savunmamız çok kötüydü. Efes Pilsen gibi bir takım karşısında kötü savunmayla maça ortak olmanın imkanı yok" dedi.
Efes Pilsen Antrenörü Velimir Perasovic ise, Bornova Belediyespor karşısında elde ettikleri 95-64'lük skor için, "Savunmadaki basit hatalara rağmen öne geçmeyi başardık" şeklinde konuştu.
Zor bir rakibe karşı oynadıklarını dile getiren Perasovic, üçüncü periyotta arayı açtıkları karşılaşmayı açık farkla kazanmalarının mutluluk verici olduğunu dile getirdi.
Efes Pilsen oyuncusu Sinan Güler de maçta iyi bir tempo yakaladıklarını, özellikle hücumda çok iyi oynadıklarını ifade etti. Rahat bir galibiyet aldıklarını söyleyen Güler, Oyak Renault ve Fenerbahçe Ülker maçlarına hazırlanacaklarını belirtti.