Galatasaray deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşıyor

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda yer alan Galatasaray bugün deplasmanda Gaziantepspor'a konuk olacak. Gaziantepspor ile Galatasaray arasındaki karşılaşma saat 20.15'te başlayacak.

Spor Toto Süper Ligi’nde kötü günler geçiren ve ilk yarıyı 9.sırada tamamlayan Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası’nda bugün deplasmanda Gaziantepspor ile karşı karşıya gelecek. Saat 20.15’de başlayacak olan Gaziantepspor-Galatasaray maçını hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

Gaziantepspor ile Galatasaray arasında oynanacak zorlu mücadele TRT-1’den canlı olarak yayınlanacak.

TRT 1 CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


GAZİANTEPSPOR CEPHESİ


Spor Toto Süper Ligi’nin ilk yarısını Beşiktaş beraberliği ile 24 puanda tamamlayan Gaziantepspor, kupada 2'de 2 yaparak gruptan çıkmayı garantileme amacında.

Ziraat Türkiye Kupası A grubu 2.hafta karşılaşmasında sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak olan Gaziantepspor, bu sezon kupada oynadığı 2 maçını da galibiyetle bitirdi. Ziraat Türkiye Kupası play-off turunda evinde Türk Telekom'u Serdar Kurtuluş, Beto, Jorginho ve Yalçın Ayhan'ın golleriyle 4-0 yenerek gruplara kalan Gaziantepspor, A grubundaki ilk maçında deplasmanda M.P.Antalyaspor'u ilk yarısını 1-0 yenik kapattığı maçta Sosa, Popov ve Ahmet Arı'nın attığı gollerle 3-1 mağlup etmişti.


GALATASARAY CEPHESİ


Galatasaray, ligin ilk yarısını Konyaspor'u 1-0 mağlup ederek galibiyetle noktaladı. Ligde lider Trabzonspor'un 19 puan gerisinde bulunan Galatasaray, kupada Gaziantepspor deplasmanında da gülmek istiyor.

Galatasaray’da kırmızı kart cezalısı Cana ile sakatlıkları bulunan Sabri Sarıoğlu, Barış Özbek, Baros ve Mustafa Sarp bu maçta forma giyemeyecek.

TAKIMLARIN KADROLARI


GAZİANTEPSPOR

Karcemarskas
Serdar
Emre
Yalçın
Şenol
Orhan
Ivan
Elyasa
Olcan
Cesar
Popov

GALATASARAY
Aykut
Neill
Gökhan
Servet
Çağlar
Ayhan
Hakan
Pino
Serdar
Kewell
Anıl

STAT: Kamil Ocak
SAAT: 20:15
HAKEM: Bülent Yıldırım
YAYIN: TRT 1