Fenerbahçe Sivasspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Sivasspor ile kendi sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Can Bartu Tesisleri'nde Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra futbolcular 3 grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla antrenmana devam etti. Dar alanda yapılan pas organizasyonlarının ardından, çalışmalar çift kale maçla sona erdi. Sakatlıkları nedeniyle bir süredir takımla antrenmanlara katılamayan Bekir İrtegün ve Mert Günok, bugün yapılan antrenmanda, takımla birlikte tüm çalışmalarda yer
aldı. Kaleci antrenörü Murat Öztürk ile ayrı çalışmalar yapan kaleciler Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Alper Piliç, çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldı. Bel ağrısı bulunan Volkan Demirel ve diş ağrısı bulunan Mamadou Niang ile sol dizindeki ağrısı devam eden Fabio Bilica, sağ kaburga bölgesinde ağrısı devam eden Ertuğrul Taşkıran ve bir süre önce sol ayak başparmağından bir operasyon geçiren Gökhan Ünal antrenmana çıkmadı. Bu oyuncular tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Özer Hurmacı ve
Kazım Kazım, Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde, takımdan ayrı olarak sahada ve salonda yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Ülkesi İspanya'da kontrolden geçen Daniel Güiza da antrenmanda yer almadı.
Bu arada antrenmanı Yalova Fenerbahçeliler Derneği'nden gelen bir grup taraftar da izledi. Takıma verdikleri desteği göstermek amacıyla Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ne gelen Yalova Derneği üyeleri, antrenman öncesi takım kaptanları Alex de Souza ve Emre Belözoğlu ile Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman'a çiçek verdi.
Sarı-lacivertliler Sivasspor maçının hazırlıklarına 17 Aralık Cuma günü (yarın) Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 17.00'de başlayacak antrenman, basın mensuplarına kapalı tutulacak.
(BÇ-BÇ-S)