Galatasaray, Konyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Galatasaray, bu sabah bir günlük iznin ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla Konyaspor ile Pazar günü oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Gheorghe Hagi yönetiminde gerçekleştirilen idmanda futbolcular iki grup halinde salonda yaklaşık 45 dakika kuvvet çalışması yaptılar. Daha sonra sahada idmanlara geçilirken burada düz koşu ve ısınma turları yapan oyuncular topla pozisyon ve kondisyon çalışmaları gerçekleştirdiler. Arda Turan kuvvet çalışması sonrasında kondisyoner eşliğinde sahada özel kondisyon çalışması yaptı.
Antrenmana üst solunum yolları enfeksiyonu bulunan Pablo Pino ile izinli olan Harry Kewell katılmadı. Sol dizinde ağrı oluşan Mehmet Batdal da çalışmanın son kısmına katılmadı.
Sağ arka adalesinde zorlanması olan Aydın Yılmaz fizyoterapist eşliğinde kuvvet çalışması yaptı ve tedavisine devam edildi. Gençlerbirliği maçında sakatlanan Sabri Sarıoğlu ise idmana katılmadı. Emre Çolak fitness çalışması yaparken Mustafa Sarp da saha ve fitness çalışlarına devam etti. Milan Baros'un fizyoterapist eşliğinde tedavisine devam edildi.
Bu arada antrenman sırasından basın mensuplarının yanına gelen Teknik Direktör Hagi, basında çıkan haberlerden duyduğu rahatsızlığı esprili bir dille söylerken basın mensupları ile arasında sıcak görüntüler yaşandı.
Galatasaray, yarın biri sabah saat 10.30'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde 30 dakikası basına açık olarak yapacağı antrenmanla çalışmalarına devam edecek.