Karabükspor, Ankaragücü Maçına Hazır

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir D.Ç Karabükspor'un Genel Menajeri Seyit İçgül, "Ankaragücü karşısında seyircimizin desteğiyle 3 puanı almayı istiyoruz" dedi.

Yarın (Pazar) saat 13:30'da Dr. Necmettin Şeyoğlu stadyumunda Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek olan Kardemir Karabüskpor bugün son hazırlıklarını yaparak maç saatini beklemeye başladı.
Yenişehir Çamlık tesislerinde bugün yaptığı ter idmanı ile çalışmalarını tamamlayan kırmızı mavili takımda kaleci Tomiç ve orta saha oyuncusu Tozo'nun yarın ki karşılaşmada oynayacağı belirtilirken, Tozo'nun iğne ile mücadeleye çıkacağı da dile getirildi.
İdman sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan kulüp genel menajeri Seyit İçgül, "Şu ana kadar baktığımızda Sivasspor maçı hariç istediğimizi elde ettik. Sivasspor karşısında beklenmedik bir yenilgi elde ettik ama futbolda bunlar olağan bir şey. Ligde herkes birbirini yenebiliyor, küçük takım büyük takım ayrımı kalmadı artık. Ankaragücü maçı çok önemli bir maç ve puan kaybettiğimiz zaman alt sıralardaki takımlarla puan farklı azalıyor, yendiğimiz zamanda üst sıralara oynayabiliyoruz. Yarın
seyircimizin de desteğiyle 3 puanı almayı istiyoruz. Ankaragücü iyi bir takım ama netice alamadıklarını görüyoruz. Son olarak Çamlık tesislerinde ter idmanı yapıp kendi tesisimizde kampa gireceğiz. Ankaragücü maçında 3 puan alarak taraftarımızla birlikte sevinmek istiyoruz" dedi.
İçgül ayrıca, kaleci Tomiç'in durumu iyi olduğunu ancak Tozo'nun ufak bir sorunu olduğunu da belirterek, "Oynayıp oynamayacağı yarın belli olacak. Bu saatten sonra kim oynuyor, kim oynamıyor diye bir düşüncemiz yok. Hepsi bizim arkadaşlarımız ama nitekim de 11 kişi çıkacağız. Elimizden gelen mücadeleyi yapacağız. İyi konsantre ve motife olup 3 puanı almak istiyoruz" ifadesinde bulundu.