Kayserispor, Hamburg'a yenik düştü

Antalya'da düzenlenen 'Tuttur.com Cup'ın ikinci maçında Kayserispor, Hamburg'a 3-0 mağlup oldu.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, maçın skorundan ziyade gösterdikleri performansın önemli olduğunu ifade ederek, "Takıma yeni katılan arkadaşlar var. İkinci yarıya en iyi şekilde girebilmek için çalışmalarımız devam ediyor. Bu hazırlık maçı da bu bakımdan önemliydi. Eksiklerimiz var ve bunları gidereceğiz" dedi.
Kadro dışı bırakılan Ali Turan'la ilgili olarak ise Kafkas, "Ben şahsen kaptanımızın takımda kalmasını isterim. Ne olacağını bilemiyorum. Umarım takımda kalır" ifadelerini kullandı.
Sarı-kırmızılı takımın tecrübeli oyuncusu Saido ise, hazırlık maçı da olsa kaybettikleri için üzgün olduklarını söyleyerek, "Ligin ilk yarısında iyi bir performansımız vardı. İkinci yarıda da bu başarımızı sürdürmek istiyoruz. Ancak şampiyonluk için konuşmak çok erken. Şampiyon olmayı çok isteriz ancak önümüzde zorlu maçlar var. Umarım bunu başarırız" diye konuştu.
Hamburg Teknik Direktörü Bruno Labbadia da, "Zorlu bir maç oldu ancak farklı kazandığımız için mutluyuz. Şimdi finalde Beşiktaş ile karşılaşacağız. Beşiktaş geçen sezonun çifte kupalı şampiyonu. Fink ve Ernst gibi bildiğimiz Alman futbolcular var. Güzel ve zevkli bir maç olacağını umuyorum" dedi.
Alman ekibinin Türk futbolcuları Tunay Torun ve Tolgay Aslan ise Antalya'da iyi bir hazırlık devre geçirdiklerini ifade ederek, ligin ikinci yarısına iddialı bir şekilde girmek istediklerini söylediler.