Baskan Basdegirmen, Amatör Spor Kulüp Baskanlariyla Bir Araya Geldi

Isparta Belediye Baskani Basdegirmen, Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Baskani ve amatör spor kulüp baskanlariyla bir araya geldi. Baskan Basdegirmen, amatör sporculari ve amatör spor kulüplerini her zaman desteklerini belirtti.

Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Baskani Nurettin Akgül ve amatör spor kulüp baskanlariyla bir araya geldi. Belediye Meclisi Salonu’nda gerçeklesen bulusmada Isparta’daki amatör spor altyapisi ele alinirken, yapilacak çalismalara iliskin görüs alisverisinde bulunuldu.

Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, amatör sporun kendileri için öneminden bahsederek altyapidan yetismenin ne kadar degerli oldugunu bildiklerini söyledi.

Amatör spor kulüp yöneticilerinin önemli çalismalar yaptigina deginen Baskan Basdegirmen, “Vermis oldugunuz hizmet spora verilen hizmetin disinda çocuklarimizin gelecegiyle alakali çok kutsal bir görev olduguna inanarak bunlari söylüyorum. Bu anlamda sizlere tesekkür ediyorum. Çocuklarimizin saglikli, bilinçli yetismesi ülkemiz açisindan çok degerli. Burada en çok desteklenmesi gereken sizlersiniz. Bu bilinçle sizlerle sürekli toplanti yapiyor ve bu konuda altyapilar olusturuyoruz. Bakanliklarimiza yaptigimiz çalismalarimizi anlatiyoruz. Devletimizin destegiyle yaptigimiz çalismalari görünce onlar da çok mutlu oluyor. Gece aydinlatmali hali sahalarda çocuklarimiz geç vakitlere kadar top oynuyor. Gördügümüz çocugumuza futbol, voleybol, basketbol topu hediye ediyoruz. Böylelikle kendilerini spora tesvik etmis oluyoruz. Çocuklarimiza altyapilar olusturmazsak çocuklarimiz telefon, tabletle oynar. Sizlerle birlikte yapmamiz gereken çocuklarimizin gelecegine katki saglamak” dedi.

Amatör spor kulüplerinin baskan ve temsilcileri Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’e vermis oldugu desteklerden dolayi tesekkür ederek, “Bugüne kadar gelmis geçmis belediye baskanlarimiz içerisinde spora en büyük destegi Sükrü baskanimiz vermistir. Bugüne kadar Isparta’da bu spor yatirimlari yapilmadi. Sükrü baskanimiza biz de destek verirsek daha çok yatirim yapilacagi inancindayiz. Spora destek olalim çocuklarimizi teknoloji ve diger bagimliliklardan uzak tutalim. Böylelikle iyi ve ahlakli sporcu olmalarini önerelim” dediler.

Bulusma hatira fotografiyla sona erdi.

Kaynak: İHA