Karaman FK'daki Yönetim Krizine Taraftarlardan Mesaleli Tepki

Karaman Futbol Kulübü’nde yasanan yönetim krizine taraftarlar mesaleli tepki gösterdi.

TFF 2. Lig’de mücadele eden Karaman Futbol Kulübü’nde yasanan ve bir türlü asilamayan yönetim kriziyle ilgili olarak Karamanogullari Taraftar Grubu basin açiklamasi yapti. Yüzlerce taraftar ellerinde mesalelerle Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydani’nda toplanarak takimlarina sloganlar esliginde destek oldu. Karamanogullari Taraftar Grubu adina açiklamayi okuyan Emre Öztoprak, “Bilindigi üzere liglerin baslamasina az bir süre kalmis olmasina ragmen Karaman Futbol Kulübü’nde yönetim krizi yasanmaktadir. Ayni ligde oldugumuz tüm ilçe ve il takimlari ilk kamplarini bitirip ikinci kamp programlarina basladilar ve büyük oranda da transfer çalismalarini bitirmek üzereler. Maalesef, tarihi Osmanli’dan öncesine dayanan, Atatürk’ün ata yurdu olan ilimizin tek temsilcisi Karaman FK henüz bir tane bile futbolcu transfer edemedigi gibi kapanma sürecine dogru ilerlemektedir. Simdiye kadar sessiz kalmamamizin sebebi yeni bir krize yol açmamak ve sehrin önde gelenlerinin mutlaka bir plani oldugunu düsünmemizdendir. Geldigimiz noktada hiçbir yetkiliden, sehrin önde gelenlerinden Karaman Futbol Kulübü’nün gelecegine dair somut bir adim göremedigimiz için burada bir basin toplantisi ile karsinizdayiz. Sehrimizin marka degeri olan Karaman FK sahipsiz birakilmamalidir. Çok önemli sanayi kuruluslarina ve çok önemli bürokratlara sahip bir il olmamiza ragmen içinde bulundugumuz durum kabul edilebilir bir durum degildir.

Kendisine Karamanliyim diyen, Karaman’dan ekmek yiyen, su içen, bu sehirden para kazanan herkesi Karaman Futbol Kulübü etrafinda toplanmaya, bu krizin ortadan kaldirilmasi için sorumluluk almaya davet ediyoruz. Geri dönüsü olmayan bu zamanlarda bu krizin yasanmasina sebep olan herkesi Karaman halki asla unutmayacaktir. Yeni bir tartismaya ya da perde arkasindan plan yapmayi birakip sehrimizin marka degerine sahip çikmak artik bir seçenek degil, zorunluluktur!

Karamanogullari Taraftar Grubu olarak biz takimimizi hiçbir zaman sahipsiz birakmayiz. Siz de üstünüze düseni yapip sehrin gençlerine, stadyuma gelen 10 binlerce insanimiza karsi olan vazifenizi yerine getirmek için bir an önce harekete geçin. Çünkü biçak kemige dayandi. Bosa kaybedecek bir dakikamiz bile kalmadi” ifadelerini kullandi.

Basin açiklamasinin ardindan taraftarlar dagitilan mesaleleri yakarak sehrin merkezinde adeta görsel sölen olusturdu. Basin açiklamasinin sonunda taraftarlara Karaman Futbol Kulübü tisörtleri de dagitildi.

Kaynak: İHA