Kurtulus Kupasinda Sampiyon Yenicami Mahallesi Oldu

Selendi Belediyesi tarafindan düzenlenen Selendi’nin düsman isgalinden kurtulusunun 102. yildönümü ve Geleneksel 29. Kültür ve Cirit Festivali kapsaminda düzenlenen mahalleler arasi hali saha futbol turnuvasinda final maçinda rakibi Fatih Mahalle Spor’u 10-3 yenen Yenicami Mahalle Spor sampiyon oldu.

Selendi’de 12 Agustos tarihinde 4 grup halinde Yatili Bölge Ortaokulu bahçesinde Karaselendi Spor ile Fatih Mahalle Spor arasinda oynanan müsabaka ile baslayan maçlar sonunda gruplarinda ilk iki sirayi paylasan takimlarin çeyrek final, çapraz eslesme sonucu da yari final maçlarinin ardindan Fatih Mahalle Spor ile Yenicami Mahalle Spor takimlari final maçinda karsi karsiya geldi.

Hakemligini Nurullah Sagir’in yaptigi final maçi 25 dakika 2 devre halinde oynandi. Ilk yarida Eray ve Orhan Emre’nin attigi 2’ser golle Yenicami Spor takimi ilk yariyi 4-2 önde kapatti. Fatih Mahallesinin gollerini Furkan ve Ahmet Terzi kaydetti.

Maçin ikinci yarisina da hizli baslayan Yenicami spor takimi Eray’in 3, Emre 2, Mert’in golleri ile sahadan 10-3 galip ayrilarak turnuvanin sampiyonu oldu. Ikinci yarida Fatih Spor’un tek golünü Furkan atti.

Maç sonunda sampiyonluk coskusu yasayan Yenicami Mahalle Spor’un sampiyonluk kupasini Selendi Kaymakami Mustafa Ilker Kara, Mahalle Muhtari Erkan Ercan ve takim kaptanina verdi. Turnuvada ikinci olan Fatih Mahalle Spor’un kupasini ise Belediye Baskani Murat Daban verirken, üçüncü olan takima kupasini Ilçe Jandarma Komutani Üstegmen Muhammed Tok verdi.

Turnuvanin en centilmen takimi seçilen Pinarlar Kiraz Spor’in centilmenlik kupasini Ilçe Emniyet Amiri Emre Gevanci verdi. Müsabakalarda hakemlik yapan ve saglik görevlisine Belediye Baskani Murat Daban tarafindan plaket verildi.

Turnuva sonunda tüm takimlar günün anisina protokol üyeleri ile fotograf çektirdi.

Kaynak: İHA