Fikret Çeliktas Açiklamasi 'Alinan Bir Puan Bizim Için Avantaj'

Boluspor Teknik Direktörü Fikret Çeliktas, Keçiörengücü maçinin ardindan, “Alinan bir puan bizim için avantaj. Çünkü ne kadar puani toplarsak deplasmanda bizim için o kadar büyük avantaj olacak” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 4. haftasinda Boluspor, deplasmanda karsilastigi Keçiörengücü ile 1-1 berabere kaldi. Boluspor Teknik Direktörü Fikret Çeliktas, maçin ardindan basin mensuplarina yaptigi açiklamada, maça çok kötü basladiklarini ifade etti.

Takiminin 29. dakikaya kadar istenilen tempoyu yakalayamadigini söyleyen Çeliktas, “29. dakikada kaçan penaltidan sonra takim kendini toparladi. Istedigimiz oyunu sahada sergilemeye basladik. Maçin sonlarina dogru da galibiyete ulasabilirdik. Her geçen gün daha iyi takim olmaya çalisiyoruz” ifadesini kullandi.

“Alinan bir puan bizim için avantaj”

Takiminin eksiklikleri oldugunu belirten Çeliktas, “Alinan bir puan bizim için avantaj. Çünkü ne kadar puani toplarsak deplasmanda bizim için o kadar büyük avantaj olacak. Takim olmaya çalisiyoruz. Her geçen hafta çok daha iyi takim olacagimizi gösteriyor. Çünkü oyuncularimiz gerçekten çok becerikli. Oyunu çevirmeyi biliyorlar biraz daha tempomuzu 60 ila 70 dakikaya çikartabilirsek daha rahat bir maç izleyecegiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA