Umut Nayir Açiklamasi 'Milli Takima Çagirildigim Için Çok Mutluyum Ve Gururluyum'

Konyaspor’un golcüsü Umut Nayir, A Milli Takim aday kadrosuna çagirdigi için yasadigi mutlulugu ifade ederek, “Konyaspor’u temsil edebilmek ve kendi hedeflerimi gerçeklestirebilmek mutluluk verici bir durum” dedi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor’a yaz transfer sezonunda katilan forvet Umut Nayir, ligin ilk haftasinda deplasmanda Kasimpasa’ya karsi gol sevinci yasadi. Bugün açiklanan A Milli Takim aday kadrosuna seçilen Nayir, hedeflerine ulastigi için mutlu oldugunu ifade etti.

Nayir, “Milli takima çagirildigim için çok mutluyum ve gururluyum. Konyaspor’a gelis amaçlarimdan biri de düzenli oynayip milli takim kadrosuna girip o havuzda tekrardan performans göstermekti. Hem Konyaspor’u temsil edebilmek ve kendi hedeflerimi gerçeklestirebilmek mutluluk verici bir durum. Umarim ki yarin ki Kayseri maçina katki verip sonra da milli takim serüvenine baslamak istiyorum. Milli takim yetkilileri tabii önceki süreçte vize islemleri hakkinda haberdar etmisti ama ‘genis havuz açiklanmisti’ dediler. Daha net bir kadro belli degildi. Ama umudum vardi çok mutluyum” dedi.

Kaynak: İHA