Kayseri 1. Amatör Küme Fikstürü Çekildi

2024-2025 futbol sezonu Kayseri 1. Amatör Küme fikstürü çekildi. Yeni sezon 5-6 Ekim tarihlerinde oynanacak olan müsabakalarda baslayacak.

Kayseri 1. Amatör Küme fikstürü çekildi. Kayseri Sümer Amatör Evi’nde gerçeklestirilen fikstür çekimine Kayseri Futbol Il Temsilcisi Mehmet Yücel, Tertip Komitesi üyeleri, Melih Candan, Murat Akgöz ve fikstüre giren takimlarin baskanlari, yöneticileri, antrenörleri ve davetliler katildi.

1. Amatör Küme 2024-2025 sezonunun 2 grupta 20 takim mücadele edecek.

Gerçeklestirilen fikstür çekimi sonrasinda A Grubunda Sindelhöyükspor, Günesspor, Kocasinan Ülküspor, Kayseri Yolspor, Gaziosmanpasaspor, Kalespor, Sariz Anadoluspor, Gültepespor, Yeni Erciyesspor, Kayseri Futbol Academy takimlari yer alirken B Grubunda ise Incesu Gençlikspor, Talas Anayurtspor, Belsinspor, Kocasinan Yemlihaspor, Sosun Birlikspor, Anadolu Yildizlari, Kayseri Simya Koleji, Altindag Akkislaspor, Bugdaylispor ve Kayseri Ömürspor takimlari yer aldi yer aldi. Kayseri 1. Amatör Küme’de yeni sezonda, gruplarinda ilk sirayi alan takimlar bir üst lige çikacakken ikinci bitiren takimlar ise Play-Off oynayacak ve 3 takim Süper Amatör Küme’ye yükselecek. Kayseri Birinci Amatör Küme Fikstür çekimi sonrasinda ilk hafta maçlari ise su sekilde olustu:

1.Hafta A Grubu

Kayseri Yolspor-Günesspor

Kocasinan Ülküspor-Kalespor

Sindelhöyükspor-G.O.Pasaspor

Kayseri Futbol Academy-Yeni Erciyesspor

Gültepespor-Sariz Anadoluspor

1.Hafta B Grubu

Kocasinan Yemlihaspor-Talas Anayurtspor

Belsinspor-Anadolu Yildizlari

Altindag Akkislaspor-Kayseri Simya Koleji

Incesu Gençlikspor-Sosun Birlikspor

Kayseri Ömürspor-Bugdaylispor

Kaynak: İHA