Ilkadimli Sporcular Bitlis'ten Madalyayla Döndü

Ilkadim Belediyespor Muaythai Takimi sporculari, Bitlis’te düzenlenen Muaythai Türkiye Sampiyonasi’ndan 3 madalya ile döndü.

Bitlis’te 3 gün süren Türkiye Minikler ve Yildizlar Muaythai Sampiyonasi’nda Ilkadim Belediyespor sporculari 1 altin, 2 bronz madalya kazandi. 55 ilden bin 150 sporcunun katildigi sampiyonada, Ümmü Gülsüm Arli kendi kategorisinde altin madalyanin sahibi olurken; Milya Azra Erbay ve Ahmet Efe Çoban ise bronz madalya kazandi.

"Spora ve sporcuya desteklerimiz sürecek"

Genç sporculari elde ettikleri basarili sonuçlardan dolayi tebrik eden Ilkadim Belediye Baskani Ihsan Kurnaz, "Spora ve sporcuya verdigimiz önemin ve desteklerin karsiligini; sporcularimizin ve antrenörlerinin emeklerinin meyvelerini almaya devam ediyoruz. Yaz döneminde Mete Adanir Spor Salonu’nda gerçeklestirdigimiz yaz spor okullarinin yani sira, kulüp bazinda da sporcularimiz basarili sonuçlar almaya devam ediyor. Bitlis’te düzenlenen Türkiye Minikler ve Yildizlar Muaythai Sampiyonasi’nda sporcularimiz Ümmü Gülsüm Arli, Milya Azra Erbay ve Ahmet Efe Çoban, sampiyonadan 3 madalya ile döndüler. Kendilerini, sampiyonaya katilan tüm sporcularimizi ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Spora ve sporcuya desteklerimiz devam edecek" dedi.

Kaynak: İHA