Yesil Yalova FK'dan Golsüz Prova

Yesil Yalova FK, Bölgesel Amatör Lig (BAL) ve Ziraat Türkiye Kupasi hazirliklari çerçevesinde evinden Istanbul temsilcisi Çengelköy Spor ile karsilasti. Mücadele 0-0’lik skorla sona erdi.

Bölgesel Amatör Ligi’nde 9. Grupta mücadele verecek Ziraat Türkiye Kupasi’nda ise rakibini bekleyen Yesil Yalova FK ilk provasini yapti. Yesil Beyazli ekip, Yalova Atatürk Stadyumu’nda Çengelköy Spor Kulübü’nü agirladi. Yesil Yalova FK, her iki yarida da farkli 11’lerle sahaya çikarken, performansiyla dikkat çekti. Maçta ilk 25 dakikada topa hakim olan Yesil Yalova FK, hizli hücumlarla gol aradi. Çengelköy Spor, 30 ve 34. dakikalarda gole yaklassa da kaleci Firat Güleryüz basarili bir performans sergileyerek rakibine gol izni vermedi. Ikinci yarinin basinda Çengelköy bir kez daha gole yaklasti, ancak Yesil Yalova FK bir net gol firsatini degerlendiremedi. Maçta son yarim saatte topla oynayan Yesil Beyazli ekip, hücum varyasyonlariyla dikkat çekerken, müsabaka 0-0 sona erdi.

Teknik direktör Özcan Sert, maç sonrasinda yaptigi degerlendirmede, “Sunu söyleyebilirim sahada olmayi özlemisiz. Ilk hazirlik maçimizi çok sükür sakatliksiz ve kazasiz atlattik. 2 farkli 11 ile oynadigimiz, dün yaptigimiz çift antrenman yorgunluguna ragmen iyi fiziksel direnç gösteren bugüne kadar çalistigimiz birimleri savunmada, hücumda ve geçislerde uygulama gayreti göstererek gelecek adina bizi oldukça ümitlendiren futbolcularimi tebrik eder ve tesekkür ederim. Bir tesekkürü de bu maçta bizleri yalniz birakmayan tüm yöneticilerimize ve taraftarlarimiza etmek istiyorum” dedi.

Kaynak: İHA