Yalova 1. Amatör Kümede Gruplar Belli Oldu

2024-2025 futbol sezonu için Yalova’da geri sayim basladi. Sezon öncesi gerçeklestirilen kura çekimiyle 1. Amatör Kümede mücadele edecek takimlarin gruplari belirlendi.

Kura çekimi Yalova Amatör Evi Ali Düsmez Konferans Salonunda yapildi. Yeni sezonda A Grubunda Demirspor, 1973 Tokmakspor, Sogucakspor, Anadoluspor, Coskunspor, Dogusspor ve Acarspor yer alacak. B Grubunda ise Samanlispor, Yenimahalle, Kaytazdere Belediyespor, Yalova Üniversitesi, Termal Belediyespor ve Doganspor mücadele edecek. Süper Amatör Kümeden düsen Hersekspor’un yani sira geçen sezon 1. Amatör Kümede kalan Çalica Gençlik ve Çavusçiftligi Kültürspor ile 2. Amatör Kümeden yükselen Yalova Çotanaklarspor ve Kirazli Köyüspor, bu sezon lige katilmayacak.

Kura çekiminde Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Baskani Tamer Erbul ve Futbol Il Temsilcisi Gökhan Güngör’ün yani sira kulüp temsilcileri de yer aldi. 1. Amatör Kümede ilk karsilasmalar 5-6 Ekim 2024 tarihlerinde baslayacak. Ligin statüsü ise 6 Eylül 2024 tarihinde netlesecek ve Futbol Il Temsilciligi tarafindan kulüplere duyurulacak.

Kaynak: İHA