Konyaspor'da Transfer Çalismalari Sürüyor

Konyaspor’da forvet oyuncusu Bouly Sambou Iran liginden Gol Gohar’a kiralanirken, Niko Rak için transfer görüsmeleri sürüyor. Stoper transferi için görüsmelere devam ettiklerini belirten Konyaspor Basin Sözcüsü Nuri Kaymak, “Önümüzdeki 2-3 günde stoper transferi netlik kazanacak” dedi.

Konyaspor’da transfer çalismalari sürüyor. Bu çerçevede takimda düsünülmeyen Sokol Cikalleshi ile geçtigimiz günlerde yollarini ayiran yesil-beyazlilar, golcü Bouly Sambou’yu da Gol Gohar’a kiraladi. Orta saha oyuncusu Niko Rak’i da göndermek için görüsmelerine devam eden Konya ekibinde, 2-3 gün içerisinde stoper transferinin gerçeklesecegi ögrenildi.

Nuri Kaymak: "Stoper transferi 2-3 gün içinde netlik kazanacak"

Konuyla ilgili Ihlas Haber Ajansi’na açiklama yapan Konyaspor Basin Sözcüsü Nuri Kaymak, “Bouly Sambou ile kiralik olarak yollarimizi ayirdik. Niko Rak ile de görüsmelerimiz devam ediyor. Stoper transferi 2-3 gün içinde netlik kazanacak. Cumartesi günü oynayacagimiz Kayserispor maçina odaklandik. Avrupa’da transfer sezonun bitmesin ardindan da firsat transferleri için duruma bakacagiz ama suan için önceligimiz stoper transferi” dedi.

Forvet oyuncusu Bouly Sambou, yesil-beyazli forma ile çiktigi 10 maçta gol sevinci yasayamazken Niko Rak çiktigi 5 maçta 1 asist yapti.

Kaynak: İHA