Spor A.S. Ev Sahipliginde Düzenlenecek TTF 12 Yas Hafta Sonu Tenis Turnuvasi'na Kayitlar Sürüyor

Kayseri Büyüksehir Belediyesi Spor A.S.’nin ev sahipliginde Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) tarafindan düzenlenecek Ulusal 12 Yas Hafta Sonu Tenis Turnuvasi’na kayitlar sürüyor. Recep Tayyip Erdogan Millet Bahçesi Tenis Kortlarinda lisansli sporcular arasinda 12-15 Eylül 2024 tarihlerinde gerçeklesecek turnuvaya son kayit tarihi 3 Eylül Sali 2024 olarak belirlendi.

Baskan Dr. Memduh Büyükkiliç yönetimdeki Kayseri Büyüksehir Belediyesi, kenti spor alaninda zirveye tasima yolunda emin adimlarla ilerliyor. Bu kapsamda, Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’in gayret ve girisimleri neticesinde ACES Europe Dernegi tarafindan 2024 yili Avrupa Spor Sehri ünvani verilen Kayseri, tam donanimli tesisleri ile ulusal ve uluslararasi dev spor organizasyonlarina ev sahipligi yapmaya devam ediyor.

Büyüksehir Belediyesi’nin spor alanindaki hizmetleri ile takdir toplayan kurulusu Spor A.S. 12-15 Eylül tarihlerinde düzenlenmesi planlanan Ulusal 12 Yas Hafta Sonu Tenis Turnuvasi’na ev sahipligi yapmaya hazirlaniyor. 2024 Avrupa Spor Sehri Kayseri’de tenis tutkunu çocuklari bulusturacak turnuva, Türkiye’nin en büyük millet bahçelerinden Recep Tayyip Erdogan Millet Bahçesi Tenis Kortlarinda lisansli sporcular arasindaki heyecan ve rekabete sahne olacak.

Kayitlari 4 Temmuz’da baslayan ve Türkiye Tenis Federasyonu tarafindan düzenlenecek Ulusal 12 Yas Hafta Sonu Tenis Turnuvasi’na tenis.i-kort.ttf.org.tr/home.seam internet adresinden alinan kayitlar için son tarih 3 Eylül 2024 olarak belirlendi.

Kayseri Büyüksehir Belediyesi tarafindan millet bahçesi içerisinde hizmete sunulan tam donanimli spor tesislerinden biri olan tenis kortlari, sporsever Kayserilileri agirlamasinin yani sira ulusal ve uluslararasi tenis organizasyonlarina da ev sahipligi yaparak hem sporculara 2024 Avrupa Spor Sehri Kayseri’de unutulmaz bir deneyim sunuyor hem de kentin tanitimina katki sagliyor.

Kaynak: İHA