Vezirköprü Belediye Spor Için 2 Milyon TL Toplandi

Vezirköprü Belediye Spor için kulüp baskani Ugur Yildirim ve yönetimi tarafindan birlik, beraberlik ve yardim gecesi tertip edildi. “Senin sehrin senin takimin” sloganiyla düzenlenen gecede 2 milyondan fazla bagis geldi.

Vezirköprü Belediye Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda Vezirköprü Belediye Spor için düzenlenen birlik, beraberlik ve destek gecesine Vezirköprü Ilçe Kaymakami Özgür Kaya, Ilçe Belediye Baskani Av. Murat Gül, Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Mehmet Uyar, Ziraat Odasi Baskani Aslan Kaya, geçmis dönemlerin kulüp baskanlari yönetim kurulu üyeleri ve çok sayida Vezirköprü’lü is insani katildi.

Vezirköprü Belediye Spor ile ilgili kisa bir tanitim yapan Kulüp Baskani Yildirim, "Hedefimiz kulübümüzü bal ligine ve daha üst liglere tasimak, insallah hep birlikte çalisacagiz ve basaracagiz" dedi.

Belediye olarak ilçe takimlarinin her zaman yaninda olduklarini ifade eden Belediye Baskani Murat Gül, "Mevzu bahis Vezirköprü olunca akan sular durur, dolayisiyla ilçemizin takimina gereken destegi verecegimizin sözünü sahsim adina veriyorum. Vezirköprü Belediye Spor’un ihtiyaçlari dogrultusunda tarafimiza ne düsüyorsa canla basla çalisip, takimimizi olmasi gereken yere getirecegiz" diye konustu.

Gecede bir konusma gerçeklestiren Kaymakam Kaya, "Bir daha gelecek olsan nereye gelirsin soruna hiç düsünmeden Vezirköprü cevabini veririm. Bu kapsamda ilçemizin takimi da bizim için çok önemli. Bunun yaninda ilçe takimimizin alt yas kategorilerinde futbol oynayan genç kardeslerimizin gelisimi ve ihtiyaçlari da çok önemli. Ben kulüp için gelecek desteklerden genç kardeslerimizin de faydalanacagindan eminim" seklinde konustu.



"Is insani vergiliden belediye spora tam destek"

Vezirköprü Belediye Spor için düzenlenen birlik, beraberlik ve bagis gecesinde Vezirköprü esnaflarindan ve Vezirköprülü is insanlarindan tam destek geldi. Geceye telefonla baglanan is adami Ugur Vergili, Vezirköprü Belediye Spor’a 1 milyon lira bagis sözü verdi.

Kaynak: İHA