Manisaspor'da Sular Durulmuyor

Süper Lig’den Manisa Süper Amatör Lig’e kadar gerileyen Manisa’nin en büyük marka degeri Manisaspor’da sular durulmuyor. Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Okay’in ardindan yedek yönetim kurulu üyesi Nadir Uzbasan da hem yönetimden hem de kongre üyeliginden istifa ettigini duyurdu.

Manisaspor’da istifalar sürüyor. 25 Haziran tarihinde olaganüstü kongre ile yeni baskan ve yönetim kurulunun seçildigi Manisaspor, ikinci istifa ile sarsildi. Manisaspor’da yönetim kurulu üyesi Yasin Okay’dan sonra yedek yönetim kurulu üyesi Nadir Uzbasan da hem yönetim kurulu üyeliginden hem de kongre üyeliginden istifa ettigini açikladi.

Nadir Uzbasan yaptigi açiklamada, "Çok sevdigim deger verdigim Manisaspor’dan 26.08.2024 tarihi ile vermis oldugum dilekçe ile yedek yönetim kurulu üyeliginden ve kongre üyeliginden istifa etmis bulunmaktayim" dedi.

Ilk istifa eden isim olan Yasin Okay ise 14 Agustos’ta sosyal medya hesabindan su paylasimi yaparak istifasini duyurmustu: "1984/85 sezonunda baslayan Manisasporlulugum artik sona ermistir.. Az önce vermis oldugum dilekçe ile yönetim kurulu üyeliginden ve kongre üyeliginden istifa etmis bulunmaktayim. Bundan sonra ki hayatimin hiçbir noktasinda Manisaspor ile ilgili hiçbir sey bululunmayacak.. Iyi günde kötü günde 40 yil mücadelemi verdim. Artik pes..."

Kaynak: İHA