Kayseri Dögerspor Sezonu Açti

Kayseri Süper Amatör Küme’nin yeni ekiplerinden Kayseri Dögerspor 2024-2025 sezonuna ‘Merhaba’ dedi. Argincik Stadi’nda antrenörler Ilhan Mavitas ve Mehmet Akpinar yönetimindeki Kayseri Dögerspor resmi sezon açilisini gerçeklestirdi.



Kayseri Süper Amatör Küme’nin yeni ekibi yeni sezon öncesi hedefini sampiyonluk olarak belirledi. Sampiyonluk dogrultusunda yaptigi flas transferlerle dikkat çeken Kamil Ulu baskanligindaki kirmizi-siyahli ekip yeni sezonu kurban keserek ve dualarla açti. Kesilen kurban sonrasi Kulüp Baskani Kamil Ulu takim adina kaptan Kasim Alici’ya kurbanin kanini sürdü. Sezonun ilk antrenmanini Kayseri Dögerspor yönetimi de takip ederek takima büyük destek verdiler.

"Yeni sezon hayirli ugurlu olsun"

Yeni sezonun hayirli ugurlu olmasini temenni eden Kayseri Dögerspor Baskani Kamil Ulu, “2024-2025 futbol sezonu hayirli ugurlu olsun. Allah utandirmasin. Yeni sezon hazirliklarimiza basladik. Bu sezon sampiyonluga oynayacak çok güçlü bir takim kurduk. Tecrübeli ve genç oyunculardan olusan güzel bir kurdugumuzu düsünüyorum. Teknik heyete ve oyuncularima güveniyorum. Yönetimimle birlikte üzerimize düsen her seyi yaptik yapmaya devam edecegiz. Güzel bir sezon olmasini temenni ediyorum. Kazasiz, belasiz ve sorunsuz olarak sezonu sampiyonlukla tamamlamak istiyoruz. Yeni sezonun baslamasini sabirsizlikla bekliyoruz. Bizlere destek veren herkese sizlerin araciyla çok tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

"Iyi bir kadro kurduk"

Yeni sezonda iyi bir kadro kurduklarini belirten Kayseri Dögerspor antrenörü Ilhan Mavitas, “Yeni sezonun hayirli ugurlu olmasini temenni ediyorum. Bismillah diyerek yeni sezon hazirliklarimiza basladik. Bizlere inanan, güvenen basta baskanimiz Kamil Ulu olmak üzere yönetim kurulu üyelerine çok tesekkür ediyorum. Yeni sezonda tecrübeli ve genç oyunculardan olusan güzel bir ekip kurdugumuzu düsünüyorum. Yeni sezona kadar en iyi sekilde hazirlanip yeni sezona iyi baslamak istiyoruz. Bizden beklentilerin yüksel oldugunu biliyorum ve ekibimle elimizden gelenin en iyisini yapacagiz bundan kimsenin süphesi olmasin. Dögerspor camiasina ilk sezonunda sampiyonluk yasatmak en büyük hedefimiz. Iyi futbol oynayan ve herkesin begenisi kazanmak bir takim olmayi hedefliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA