Hacilar Fevzi Mercan Stadi Yeni Sezona Hazirlaniyor

Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan; Süper Amatör Ligi 2024-2025 sezonu öncesinde Hacilar Fevzi Mercan Stadi’nda gerçeklestirilen bakim ve yenileme çalismalarini yerinde inceledi. Baskan Özdogan, stadin yeni sezona en iyi sekilde hazirlandigini belirterek, Hacilar Erciyesspor’a basarilar diledi.

Yapimindan bu yana çesitli spor müsabakalarina ev sahipligi yapan Hacilar Fevzi Mercan Stadi’nda sezon öncesinde yenileme çalismalarinda sona yaklasildi. Belediye tarafindan isletilen ve sezon öncesi yapilan çalismalari yerinde inceleyen Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan, stadin çimleri ve etrafi ile ilgili yaptiklari çalismalar hakkinda sunlari söyledi;

"Hacilar Fevzi Mercan Stadyumu’ndayiz. Burada görüldügü üzere çimler yeniden ele alindi. Sezon sonrasi teknik ekibimiz, Park ve Bahçeler Müdürlügümüz ile Sosyal Isler Müdürlügümüz bu alandaki çalismalarini titizlikle sürdürerek stadyumu yeni sezona hazir hale getirdi. Insallah bu sezon Süper Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan Hacilar Erciyesspor Kulübümüze basarilar diliyorum.”

Baskan Özdogan, stadyumun bakimina büyük önem verdiklerini vurgulayarak; "Her seyde oldugu gibi burada da var olan tesisleri korumanin görevlerimiz arasinda oldugunu hatirlatmak istiyorum. Yaklasik dört yil önce hayata geçirdigimiz bu stadyumun, dört yildir bakimini, sulamasini ve biçimini büyük bir titizlikle yapiyoruz. Bugün de ilk günkü gibi yemyesil bir alani korumaya devam ediyoruz. Sporseverlere, futbolculara ve tüm ilçemize, hatta tüm Kayserimize bu tesisi sunmus olmanin keyfini, onurunu ve mutlulugunu yasiyoruz” dedi.

Baskan Özdogan; tüm futbol kulüplerine basarilar dileyerek sözlerini söyle noktaladi;

"Kayserisporumuz basta olmak üzere, amatör ve profesyonel tüm liglerde mücadele eden futbol kulüplerimize basarilar diliyorum. 2024-2025 sezonunun kazasiz, belasiz geçmesini temenni ediyorum.”

Hacilar Erciyesspor, yeni sezonda Süper Amatör Ligi’nde mücadele edecek ve Hacilar Fevzi Mercan Stadyumu, bu mücadelelere ev sahipligi yaparak sporun ve sporcunun yaninda olmaya devam edecek.

Kaynak: İHA