Burak Yilmaz Açiklamasi 'Benimle Alakali, Baskanimla Alakali Bir Olumsuzluk Söz Konusu Degil'

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yilmaz; takimda kendisi ve baskanla ilgili bir olumsuzlugun olmadigini söyleyerek, “Yeni yönetim gelir, eskisi devam eder. Ben hizmet için buradayim. Istenirse basimin üstüne” dedi.

Kayserispor, Trendyol Süper Lig’in 4. haftasinda deplasmanda karsilasacagi Konyaspor maçinin hazirliklarini sürdürüyor. Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Burak Yilmaz yönetiminde antrenman yapan futbolcular, düz kosunun ardindan isinma hareketleri yapti.

“Iyi yolda oldugumuzu düsünüyorum”

Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularini yanitlayan Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yilmaz, takim olarak iyi yolda olduklarini düsündügünü söyleyerek, “Oyunun kontrolü tamamen bizdeydi. Çok gol pozisyonumuz vardi. Yüzde 65’lere yakin topla oynama oranimiz, bir o kadar da pozisyonumuz vardi ama geçen seneki problemlerimiz, bitiremeyisimiz devreye girdi. Son dakikada golü attik. Yüzde 100 gol, herkes tarafindan da söyleniyor. Onun için ayrica üzgünüz. Aslinda 3 puani hak ettigimizi ama en azindan 1 puana sahip olmamiz gerektigini düsünüyorduk, olmadi. Oyuncularimla gurur duyuyorum. Onlara çok tesekkür ediyorum. Onlar çok degerliler. Ilk hafta baydik. Ikinci hafta bir maç oynadik. Simdi tekrar maçimiz ertelendi. Konya maçini oynayacagiz ve bu maçtan sonra bir milli ara var. Ritmimizi yakalamakta biraz zorlanacagiz. Yine de onlara tesekkür ederim. Hem geç gelenler var hem de görevi layikiyla yapmaya çalistilar. O yüzden maçtan sonrada onlara sunu söyledim. Böyle oynayin, böyle devam edin. Ne ben ne de baska birisi size bir sey söyleyemez. Hepsinin ayaklarina saglik. O maçi geride biraktik. Ertelenen bir Trabzon ve Konyaspor maçina hazirlaniyoruz. Konyaspor iyi bir takim. 3 maçtir kendilerini izledik. Tabii ki zaaflari var. Konyaspor maçinda oyuncularima çok inaniyorum ve güveniyorum. Ben çok iyi yolda oldugumuzu düsünüyorum” dedi.



“Benimle alakali, baskanimla alakali bir olumsuzluk söz konusu degil”

Kulüpte güzel bir hava ve ortamin oldugunu kaydeden Yilmaz; “Baskanimiza, yönetimimize çok tesekkür ediyorum. Burada çok güzel bir hava ve ortam var. Insallah galibiyetlerle birlikte daha iyi olacagiz. Burada bir kaos ve problem varmis hissi olusturmamanizi istiyorum. Çünkü hepimiz ayni gemideyiz. Kayserispor’u, bu sehri çok daha iyi yerlere getirmek için ugrasiyoruz. Benimle alakali, baskanimla alakali bir olumsuzluk söz konusu degil. Ben buraya hizmet etmeye, Kayserispor’u layik oldugu yerlere getirmek için buradayim. Allah izin verirse de bunu basarabilecegimizi düsünüyorum. Bir galibiyete ihtiyacimiz var. Milli ara ile birlikte ritmimize ulasacagiz. Bu kadar fedakar, sorumluluk sahibi ve elini tasin altina kalan insanlar görmedim. Onlari küstürmemek, üzmemek lazim. Kendileri ne kadar sikintida da olsa bize yansitmamaya çalisiyorlar. Bizde alacagimiz galibiyetlerle onlara ve sehre destek olacagiz. En ufak bir problem yok. Burada harika bir ailemiz var” ifadelerini kullandi.

Bir gazetecinin “yönetim degisirse devam edecek misiniz?” sorusuna Yilmaz, “Bunlarla alakali yorum yapmak çok dogru degil. Yeni yönetim gelir, eskisi devam eder. Ben hizmet için buradayim. Istenirse basimin üstüne” diye konustu.



Cardoso: “Her zaman ki gibi elimden gelenin en iyisini yapacagim”

Kayserispor’lu futbolcu Miguel Cardoso ise, “Geçen sene benimle ilgili bazi elestiriler vardi ama ben kendi adima gol yada asist yapamasam da elimden geleni yaptigimiz ve iyi bir mücadele gösterdigimi düsünüyorum. Bu sene de ilk maç itibariyle gol attim ama takimin kazanmasini tercih eden bir oyuncuyum. O anlamda gol atmamin bir önemi yok. Yine her zaman ki gibi elimden gelenin en iyisini yapacagim” seklinde konustu.

Kaynak: İHA