Sehitkamil Köy Turnuvalari'nda Final Heyecani

Sehitkamil Belediyesi tarafindan düzenlenen Köy Turnuvalari’nda yari final heyecani oynanan iki maçla tamamlandi. Bagbagi-Beylerbeyi ve Çagkuyu-Dülük arasinda oynana karsilasmalarda finalistler Bagbasi ve Dülük oldu. Final mücadelesi 30 Agustos’ta oynanacak.

Sehitkamil Belediyesi tarafindan organize edilen Köy Turnuvalari’nda heyecan kaldigi yerden devam ediyor. Haftosunu Sehitkâmil Ilçe Stadyumu’nda yari final maçlari oynandi. Bagbagi-Beylerbeyi ve Çagkuyu-Dülük takimlari yesil sahada finale kalmak için ter döktü. Taraftarlarin ve futbolseverlerin büyük merak ve heyecanla takip ettigi karsilasmalar kiran kirana geçti.

Günün ilk karsilasmasi Bagbasi ve Beylerbeyi arasinda oynandi. Oldukça çekismeli geçen karsilasma, normal süresi 2-2’likskorla tamamlaninca penalti atislarina gitti. Penalati atislari sonucu rakibini eleyen Bagbasi, finale adini yazdiran ilk takim oldu.

Yari final heyecaninin yasandigi günün ikinci karsilasmasinda ise Çagkuyu-Dülük ile kozlarini paylasti. Bu karsilasmanin da normal süresi 1-1’lik skorla berabere bitince, penalti atislarina geçildi. Penaltilarda rakibi karsisinda üstünlük kuran Dülük, finale adini yazdirdi.

Oldukça renkli ve heyecanli geçen Köy Turnuvalari’nda final heyecani 30 Agustos’ta yasanacak.

Kaynak: İHA