Pedrinho Açiklamasi 'Konyaspor'a Yardim Etmek Ve Burada Olmak Mutluluk Veriyor'

Trendyol Süper Lig’in ilk 3 haftasinda kaydettigi 2 serbest vurus golüyle dikkatleri üzerine çeken Konyaspor’un Brezilyali futbolcusu Pedrinho, "Konyaspor’a, takimiza yardim etmek ve burada olmak mutluluk veriyor" dedi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, yaz transfer döneminde 27 yasindaki Brezilyali orta saha oyuncusu Pedrinho ile 3 yillik sözlesme imzaladi. Yesil-beyazli takim ile çiktigi ilk lig maçi olan Kasimpasa karsilasmasinda frikikten ilk golünü atan Pedrinho, ligin 3. haftasinda oynanan Bodrum FK mücadelesinde de frikikten güzel bir gole daha imza atti.

"Buraya gelmekten çok mutluyum"

Ihlas Haber Ajansi muhabirine açiklamalarda bulunan Pedrinho, Konyaspor’a transfer sürecini anlatti. Konya’ya gelmekten dolayi mutlu oldugunu aktaran Brezilyali futbolcu, "Konya’ya gelmeden önce bu güzel sehir hakkinda bilgim yoktu. Guilherme ile konustum. Guilherme ile görüstükten sonra Konya projem basladi.

Tabii ki buraya gelmekten çok mutluyum, Konya’yi ve Türkiye’yi çok seviyorum. Konyaspor gibi bir takimda forma giymekten çok mutluyum, çok keyifliyim" seklinde konustu.



"Burada bir etki olusturmak istiyorum"

Trendyol Süper Lig’in ilk 3 haftasinda 2 frikik golü atan Pedrinho, her zaman takima fayda saglamak için çalisacagini belirtti.

Pedrinho, "Elbette çok güzel bir hissiyatti. Konyaspor’a, takimiza yardim etmek ve burada olmak mutluluk veriyor. Konyaspor’a geldigimde burada bir etki olusturmak istiyorum. Burada bir pozitif etkim olmasini istiyorum. Antrenmanlarima tüm hiziyla devam ediyorum. Gelecegin neler gösterecegini hep birlikte gösterecegiz" ifadelerini kullandi.

Serbest vurustan goller atmaya devam edecegini söyleyen 27 yasindaki oyuncu, Brezilyali futbolcular Neymar ve Ronaldo’yu örnek aldigini da sözlerine ekledi.

Son olarak Konya’daki yemek kültürü hakkinda konusan Pedrinho, "Konya mutfagina dair birçok seyi denedim. Burada en çok sevdigim yemegin de kebap ile etliekmek oldugunu söyleyebilirim" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA