Özhan Pulat Açiklamasi 'Aleyhimize Penaltilar Çok Rahat Veriliyor'

Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat, Antalyaspor maçinin ardindan hakeme tepki göstererek, "Bize verilen penalti pozisyonu öncesinde oyuncunun eline temas diyor, sonrasinda penalti pozisyonu. Aleyhimize verilen penaltilar çok rahat verilirken, bize verilenler didik didik araniyor" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 3. haftasinda Hatayspor, deplasmanda uzatmalarda yedigi penalti golüyle sahadan 3-2 maglup ayrildi. Düzenlenen basin toplantisinda maçi degerlendiren Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat, "Iki ayri devre olarak degerlendirilmesi gereken karsilasmada ilk yari her sey istedigimiz gibi gitti. 2-0 bir skorla aslinda rahat girdik. Sonrasin Antalyaspor’un bir 10 dakika baskisini bekliyorduk. Bu baskiyi da iyi savunup Antalyaspor’un arkasinda bulacagimiz firsatlarla skor arayacaktik. Çok talihsiz bireysel hatalardan 3 haftadir canimiz yaniyor" diye konustu.

Hakemin verdigi kararlari da elestiren Pulat, "Bireysel hatalari sadece futbolcular degil hakem arkadaslarimiz yapiyor. Bize verilen penalti pozisyonu öncesinde oyuncunun eline temas diyor, sonrasinda penalti pozisyonu. Aleyhimize verilen penaltilar çok rahat verilirken, bize verilenler didik didik araniyor. Hakem yönetimi ilk 45 dakika baska, ikinci 45 dakika baska. Sahadaki oyuncular kadar hakemlerimiz de cesur olmali. Hatayspor’un sesi çikmiyor diye her hafta böyle bir skandalla karsilasmaktan biktik. Rakibimizi tebrik ediyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA