Mehmet Aurelio Açiklamasi 'Hatalarimizin Farkina Varip Yaptigimiz Degisiklikler Ise Yaradi'

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mehmet Aurelio, Hatayspor maçinin ardindan yaptigi açiklamada, "Yaptigimiz hatalarin farkina varmamiz ve degisikliklerimiz ise yaradi. Bu 2-0’lik maglubiyeti tersine çevirmeyi basardik" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 3. haftasinda Antalyaspor, ilk yarisini 2-0 maglup kapattigi Hatayspor karsilasmasindan 3-2 galip ayrildi. Karsilasmanin ardindan basin toplantisinda galibiyeti degerlendiren Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mehmet Aurelio, Hatayspor’a karsi zor bir maç oynadiklarini söyledi.

Aurelio, "Bugün Hatayspor’a karsi zor ve gerçekten tehlikeli bir maç oynadik. Ilk yarida kendi yaptigimiz hatalarla özellikle, 2 gol yedik ve devreyi 2-0 geride kapattik. Bu hatalarin devre arasinda farkina vardik ve bunlari oyuncularimiza özellikle de belirttik. Devre arasindaki yaptigimiz degisikliklerden sonra takimimiz ikinci yariya reaksiyon göstererek çikti. Yaptigimiz hatalarin farkina varmamiz ve degisikliklerimiz ise yaradi. Bu 2-0’lik maglubiyeti tersine çevirmeyi basardik. 3-2’lik bir galibiyet zaferine tasidik. Bundan sonrasi için Antalyaspor elinden gelenin en iyisini yapmaya devam edecek. Hatalarinin eksikliklerinin farkina varip bunlardan dersini çikaracak ve üstüne koyarak yoluna devam edecek. Antalyaspor’un bütün futbolcularina tebriklerimi iletiyorum. Çünkü bugün gerçekten önemli bir zafer elde ettik. Bundan sonrasi için de elimizden geleni yapmaya devam edecegiz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA