Tuncay Sanli Açiklamasi 'Iyi Bir Ekip Olmaya Çalisiyoruz'

Ümraniyespor Teknik Direktörü Tuncay Sanli, MKE Ankaragücü maçinin ardindan, “Kazandigimiz için takimimdaki bütün oyunculari tebrik ediyorum. ‘Arkadas’ dedim çünkü onlarla arkadas gibiyiz. Iyi bir ekip olmaya çalisiyoruz” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 3. haftasinda Ümraniyespor, deplasmanda MKE Ankaragücü’nü 1-0 maglup etti. Karsilasma sonrasi Ümraniyespor Teknik Direktörü Tuncay Sanli, basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Sanli, “Heyecani ve temposu çok yüksek bir maçti. Kazandigimiz için takimimdaki bütün oyunculari tebrik ediyorum. ‘Arkadas’ dedim çünkü onlarla arkadas gibiyiz. Iyi bir ekip olmaya çalisiyoruz. Rakibimizi de biliyorduk. Onlar için de çok önemliydi. Ikimiz de son maçini kaybedip sahada bulunduk. Çok önemli oyunculara sahiplerdi. Bizim en önemli noktalarimizdan biri mücadele gücümüzün yüksek olmasiydi” ifadelerini kullandi.

Bir gazetecinin yönelttigi “Kalecinizin oyunu sogutmasini nasil degerlendiriyorsunuz?” sorusuna Tuncay Sanli, söyle cevap verdi:

“Oyuncu grubu kazanmak için tabii ki oyunu sogutmaya çalisiyor. Sadece kaleci üzerinden gitmemek gerekiyor. Bunu hakemler üzerinden söyle söyleyebiliriz. Onlarin daha fazla maçin sonlarinda degil ya da ikinci yarilarinda degil. Ilk baslarda uyarilarda bulunursa herkes kendine daha fazla dikkat eder. Bunu dedigim gibi sadece kaleci üzerinden bakmamak gerekiyor. Oyunu sogutma adina, kazanma adina, bazen psikolojik olarak bu durumlar oluyor. Ama buna hakemler biraz daha dikkat ederse o zaman kaleciler de dikkat eder diye düsünüyorum.”

Kaynak: İHA