Konyaspor'da Savunma Sorunu Açiklamasi 3 Haftada 7 Gol

Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 3 haftalik periyodunda kalesinde 7 gol görürken 5 kez gol sevinci yasadi. Söz konusu maçlarda toplam 3 puan toplayabilen yesil-beyazli ekipte savunma sorunu dikkat çekiyor.

Trendyol Süper Lig’in 1. haftasinda Kasimpasa ile deplasmanda karsilasan Konyaspor, kalesinde 2 gol görürken 3 kez gol sevinci yasadi. Ikinci haftada evinde Galatasaray’i agirlayan Konya ekibi, söz konusu maçta kalesinde 2 gol görürken rakip fileleri 1 kez sarsti. Üçüncü haftada ise ligin yeni ekiplerinden Bodrumspor ile deplasmanda karsilasilan yesil-beyazlilar, kalesinde 3 gol görüp 1 gol ile karsilik verdi. Bu maçlarda 3 puan alabilen Konyaspor’da savunmadaki eksiklikler dikkat çekiyor.

Ali Çamdali: "Takim savunmasini düzeltmemiz gerekiyor"

Bodrum FK maçi sonrasinda Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdali da bu konuyla ilgili yaptigi açiklamada geçen sezon kolay gol yemeyen bir takim olduklarini hatirlatarak, "Özellikle bu 3 haftada bunu bir türlü düzeltemedik. Önceligimiz Kayserispor maçi için defansif durusumuzu toparlamak. Gol yememeyi tekrar aliskanlik haline getirmek. Bunu hem mevcut oyuncularla gerekirse de en hizli sekilde takviyelerle yapmamiz gerektigini düsünüyorum. O bölgede ihtiyaç var. Bu net bir sekilde görünüyor. Yenilen kolay golleri bir an evvel analiz edip, takim savunmasini düzeltmemiz gerekiyor. Savunmayi sadece defans oyunculari ile degil tüm takim olarak basarmamiz gerekiyor” dedi.

Kaynak: İHA