Samsunspor'da Yaprak Dökümü Sürüyor

Iki dönem transfer yasagi kesinlesen Samsunspor’da bu sezon takimdan ayrilan oyuncu sayisi 12’ye yükseldi. Lisansi çikartilmayan 4 futbolcuyla daha yollarin ayrilmasi bekleniyor.

FIFA tarafindan 2 dönem transfer yasagi verilen Süper Lig ekibi Samsunspor’da kan kaybi devam ediyor. Kirmizi-beyazli ekipte yönetim tarafindan takimda kalacagi açiklanan Benito Raman’in da takindan ayrilmasinin ardindan bu sezon giden futbolcu sayisi 12’ye yükseldi. Raman ile birlikte Samsunspor’da Ahmet Sagat, Alim Öztürk, Moryke Fofana, Jakup Szumski, Osman Çelik, Baris Alici, Melih Altikulaç, Ali Ülgen, Yusuf Ensar Poyrazli, Sener Kaya ve Berk Tasçi ile de yollar ayrilmisti.

2’si yabanci 4 futbolcuya lisans çikartilmadi

Samsunspor’da ayrilan 12 futbolcunun yani sira kadroda bulunan ancak yeni sezon planlamasinda yer alamayip, lisans çikartilmayan 4 futbolcu daha bulunuyor. Geçen sezon devre arasinda Sivasspor’dan transfer edilen 34 yasindaki kaleci Muammer Yildirim, stoper Elano Yegen, hücüm oyuncusu Moussa Guel ve forvet Elhadj Bah’in da takimdan ayrilmasi gündemde.

Ayrica lisansi çikartilan ancak teklif gelmesi dahilinde kendisine kolaylik saglanacak kanat bek Nanu Gomes’in de takimdan ayrilabilecegi belirtildi. Sezon basindan beri kadroya dahil edilmeyen ve yurt disindan teklifler alan orta saha oyuncusu Flavien Tait’in ise takimda kalacagi açiklanmisti.

Kaynak: İHA