Manisa BBSK Cemre Günes'i Renklerine Bagladi

Manisa Büyüksehir Belediyespor Kadin Voleybol Takimi, yaptigi transferler ile kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. 2008 dogumlu Cemre Günes’i renklerine baglayan Büyüksehir Belediyespor, yeni transferler için imza töreni düzenledi.

Manisa Büyüksehir Belediyespor Kadin Voleybol Takimi, yeni yaptigi transfer ile kadrosunu güçlendirmeye devam etti. Yeni transferler için Manisa Büyüksehir Belediyesi Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde imza töreni düzenlendi.

Imza töreninde Manisa Büyüksehir Belediyespor Kulübü Voleybol Subesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kümüstekin ve Cemre Günes’in aile üyeleri yer aldi. Cemre Günes attigi imza ile Manisa Büyüksehir Belediyespor oyuncusu olurken, Manisa Büyüksehir Belediyespor’da smaçör mevkiinde forma giyecek. Manisa Büyüksehir Belediyespor Kadin Voleybol Takimi, ayrica Günes’i altyapida da oynamak için renklerine bagladi.

“Burayi çok istemistim”

Yeni transfer olan Cemre Günes imza töreni sonrasinda, “2. Lig’de altyapida çok önemli basarilara imza atmak istiyorum. Ikisinde de çok büyük hedeflerim var derece yapmak istiyorum bu sene. Manisa BBSK’ya transfer olmam çok zorlu bir süreçti ama burayi çok istemistim. Her sey suan çok güzel gidiyor antrenmanlar olsun, çalismalar olsun. Umarim bütün sezon boyunca böyle devam eder” dedi.

Kaynak: İHA