Günesspor, Gökhan Yesilbas'i Transfer Etti

Kayseri Birinci Amatör Küme ekiplerinden Günesspor yeni sezon öncesi transfer çalismalarini sürdürüyor. Son iki sezondur sampiyonlugu kil payi kaçiran Günesspor, 2024-2025 sezonunda mutlu sona ulasmak istiyor.

Yeni sezon öncesi kollari sivayan Günesspor kadrosuna önemli isimleri katmaya devam ediyor. Kirmizi beyazlilar geçen sezon Kayseri Ikinci Amatör Küme ekiplerinden Kayseri Ömürspor formasi ile sampiyonluk yasayan Gökhan Yesilbas’i renklerine bagladi. Yeni sezonda Günesspor formasi giyecek olan Yesilbas’in tek hedefi hem sampiyonluk yasamak hem de gol krali olmak. Kayseri amatöründe oynadigi kulüplerde hem gol kralligi yasayan hem de sampiyonluk yasayan tecrübeli golcü oyuncu, yeni sezonda Günesspor formasiyla mücadele edecek.

Günesspor Kulübü’nden yapilan paylasimda, “Gökhan Yesilbas Günesspor’da. Kayseri 1. Amatör Küme’de mücadele edecek olan takimimizda yillarca gol kralligi yasamis camiada sevilen saygi duyulan güzel insan Gökhan Yesilbas ile anlasmis bulunmaktayiz. Her iki tarafa da hayirli ugurlu olmasi dilegi ile. Transferde katkisi olan Faruk Yildiz hocamiza desteklerinden dolayi tesekkürü borç biliriz” denildi.

Kaynak: İHA