Gaziantep FK'nin Genç Futbolcusu Mirza Cihan Dünyaevine Girdi

Gaziantep Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Sezer Cihan’in oglu Gaziantep Futbol Kulübü’nün genç futbolcusu Mirza Cihan, hayatini Ece Özkoç ile birlestirdi. Dügünde davetlilerin yani sira Gaziantep FK’li futbolcularin ve teknik heyetin de gönüllerince eglenmesi dikkat çekti.

Gaziantep kent protokolü, is dünyasi, yüzlerce davetli ve Gaziantep FK yönetim, futbolcu, teknik heyet ile çalisanlarinin da katildigi dügün töreni renkli görüntülere sahne oldu.

Nikahi Fatma Sahin kiydi

Genç çiftin nikahini Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin kiyarken, nikah sehitliklerini ise Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Kilis Valisi Tahir Sahin, çiftin dedeleri ve arkadaslari yapti. Nikah sonrasi açiklamalarda bulunan Gaziantep Valisi Kemal Çeber, genç çifte mutluluklar dileyerek çesitli nasihatlerde bulundu.

Gaziantep FK sahnede costu

Nikah töreni sonrasi genç çift ilk dansini yaparken sahneye daha sonra diger davetliler ile damat Mirza Cihan’in Gaziantep FK’dan takim arkadaslari çikti. Sahnede davetlilerin yani sira Gaziantep FK’li futbolcular ve teknik heyet de gönüllerince eglendi. Gaziantep FK Baskani Memik Yilmaz ve teknik direktör Selçuk Inan ile futbolcularin sahnede eglendigi anlar renkli görüntüler ortaya çikardi.

Kaynak: İHA